Maria Radu a lansat videoclipul noului său single „Stay”

Publicat pe

Maria Radu, una dintre cele mai bune voci feminine din România, revine în atenţia publicului cu piesa „Stay', pe care a lansat-o aseară în prezenţa unor buni prieteni.

 

„Stay' este o piesă ca o declaraţie de dragoste, cu o compoziţie rotundă şi bine îngrijită, cu un sound fresh şi versuri care promit să te obsedeze în această primăvară.

 

În mesajul piesei „Stay” se regăseşte oricine. Cu siguranţă, cel puţin o dată, n-am avut curajul să spunem ce simţim, ne-am pus tot felul de bariere numite: orgolii, frici, îndoieli… E o „tragere de mânecă”, o conştientizare a sentimentelor pe care trebuie să le spui, să le exprimi, curajul de a fi tu însuţi, dar şi conştientizare a faptului că niciodată nu e prea târziu să spui ce simţi, spune artista.

 

Videoclipul black & white, care însoţeşte piesa „Stay', explorează spaţiile vaste ale unui studio de înregistrări, fiind marcat de o proiecţie grafică dinamică şi de un styling realizat din piese vestimentare cool – eighties remix (Acne Studios, Alexander Wang, Stefanel, Armani Jeans). „Stay' propune o nouă abordare a realităţii, marcată de muzică şi text, o nouă faţă a Mariei Radu şi, mai mult decât atât, muzică de calitate.

 

Foto: Cristi Duminecioiu

 

 

Maria Radu a lansat videoclipul noului său single „Stay'Maria Radu a lansat videoclipul noului său single „Stay'

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter