Mariah Carey a trăit o adevărată dramă în timpul căsniciei cu Tommy Mottola: "M-a amenințat cu un cuțit când..."

Publicat pe

Oricât de glam ar fi părut viața lor, Mariah Carey și Tommy Mottola, în spatele ei se ascund povești dureroase care lasă urme. Una dintre ele a ieșit recent la iveală, după ce artista și-a publicat cartea de memorii… Carte în care multe pagini îi sunt dedicate fostului ei soț Tommy Mottola, care i-a făcut viața un iad!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mariah Carey și Tommy Mottola au o istorie destul de tristă… Deși ea este una dintre cele mai mari artiste ale lumii, însă viața sa privată a fost multă vreme una dureroasă. În pofida faptului că are o avere considerabilă și este adulată de milioane de fani, câtăreața a fost, multă vreme, doar o soție abuzată de un bărbat posesiv, gelos și agresiv…

Toate acestea au ieșit la iveală odată cu publicarea autobiografiei artistei – „The Meaning of Mariah Carey', în care Mariah Carey îi aduce soțului ei o mulțime de acuzații grave.

Chiar dacă Tommy Mottola este la ora actuală unul dintre cei mai puternici din industria muzicală de peste Ocean, cu o avere de 450 de milioane de dolari, fostul soț al artistei a fost foarte rezervat în declarații înainte de apariția autobiografiei. Diplomația tardivă nu l-a ajutat prea mult, când au apărut negru pe alb, mărturiile artistei. Mariah Carey a afirmat că Tommy Mottola, cu 21 de ani mai în vârstă ca ea a ținut-o „captivă” și a încercat să-i controleze mintea în absolut orice aspect al vieții ei.

O căsnicie ca o pușcărie…

Chiar dacă a recunoscut că i-a plăcut să dețină controlul pe parcursul mariajului, înainte de apariția cărții Mottola a avut un discurs foarte moderat.

Sunt foarte mulțumit că am jucat acest rol în succesul remarcabil și binemeritat al lui Mariah și le urez în continuare, ei și familiei sale, toate cele bune.'

Aceste cuvinte nu au reușit să șteargă imaginea devastatoare creată de povestea artistei, pe care a cunoscut-o pe când ea avea 18 ani și el 39 și care i-a devenit victimă. Mariah Carey s-a căsătorit cu el în 1993, la 5 ani după ce s-au cunoscut. Alți cinci ani mai târziu, cei doi au ajuns la divorţ din cauza comportamentului abuziv al lui Mottola. În 2000, Mottola s-a căsătorit cu actrița Thalia, care i-a dăruit doi copii.

De altfel, Mariah Carey aminteşte că soțul ei şi-a numit fosta locuinţă din New York Sing Sing, după numele celebrei închisori. Și nu întâmplător, pentru că, pe timpul căsniciei lor, ea s-a simţit mereu controlată, monitorizată de camerele de luat vederi şi de paznici înarmaţi.

„La început, mergeam pe coji de ouă. Apoi a devenit un pat plin de cuie şi apoi un câmp minat. Nu am ştiut niciodată când sau ce l-ar putea face să explodeze', a mărturisit artista. 

Citește și: Nicușor Dan a declarat că e posibil să nu mai avem târguri de Crăciun și Paște: „Direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele”

Mariah Carey a trăit o adevărată dramă în timpul căsniciei cu Tommy Mottola: "M-a amenințat cu un cuțit când..."Mariah Carey a trăit o adevărată dramă în timpul căsniciei cu Tommy Mottola: "M-a amenințat cu un cuțit când..."

Mariah Carey: „Nu știam niciodată ce-l va face să explodeze…”

În afara faptului că era monitorizată non-stop, Mariah Carey nu putea pleca de acasă fără a primi permisiunea soțului ei și fără a fi spionată de staff-ul recrutat de Tommy. Mai mult, pentru a avea o conversație privată în interiorul casei, artista povestește că trebuia să se ascundă în dulap… Iar pentru orice eventualitate, dacă lucrurile aveau să degenereze, Mariah avea pregătit un bagaj, pe care îl ținea ascuns sub pat. „Nu știam niciodată ce-l va face să explodeze”, spunea ea.

„Mi s-a părut că trebuie să mă feresc de prietenii mei şi de familia mea. Nu puteam vorbi cu nimeni care nu era sub controlul lui Tommy. Nu puteam ieşi sau să fac nimic cu nimeni. Nu mă puteam mişca liber în propria mea casă'. 

Mariah Carey și Tommy Mottola locuiau într-o adevărată fortăreață, ce-i drept, una de sute de milioane de dolari, dar pentru artistă era o colivie de aur…

„Am înțeles că securitatea era necesară, dar de ce trebuia ca toți oamenii de ordine să fie albi cu ochi albaștri și cu arme negre”, s-a întrebat ea retoric.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța: „Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului” / EXCLUSIV

Sub amenințarea cuțitului

Căsnicia dintre Mariah Carey și Tommy Mottola nu a fost făcută să dureze… Totul a culminat cu amenințarea cu moartea – când a realizat că mariajul lor urma să ia sfârșit, Tommy Mottola i-a trecut soției sale un cuțit peste chip până în zona gâtului, deși se aflau de față și doi prieteni de-ai săi. „Tommy Mottola m-a amenințat cu un cuțit când i-a fost clar că îl voi părăsi”, a scris artista.

Mai mult, pe parcursul căsniciei, după ce a depersonalizat-o complet, soțul ei a încercat cumva să-i șteargă identitatea birasială soției sale…

„Tommy nu a vrut niciodată ca eu să vorbesc despre identitatea mea birasială; dacă nu îi era rușine cu asta, cu siguranță nu a vrut ca eu să o promovez”, a mai spus Mariah Carey.

Mariah Carey a dezvăluit și faptul că avut o aventură cu fostul jucător profesionist de baseball, Derek Jeter, pe care l-a numit supapa de care avea nevoie pentru a scăpa de posesivitatea soţului ei. Divorțul lor a avut loc la scurt timp după episodul terifiant în care el a amenințat-o cu cuțitul.

Foto: Hepta, Profimedia


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter