Mariah Carey a fost părăsită de logodnic

Publicat pe

Se spune că banii nu aduc fericirea, iar asta s-a întâmplat și în cazul celebrei cântărețe Mariah Carey, care a fost părăsită de iubitul miliardar.

Ceea ce speculau tabloidele de multă vreme s-a confirmat – James Packer, iubitul miliardar al vedetei, i-a dat acesteia papucii, după o logodnă care a durat zece luni. Unul dintre motivele separării ar fi – țineți-vă bine! – faptul că Mariah ar fi fost excesiv de cheltuitoare, iar cuvântul „excesiv” în cazul unui miliardar are o cu totul altă conotație.

În plus, conform informațiilor apărute în publicația „Womans Day”, „James avea mari rezerve cu privire la noul reality show al lui Mariah și la faptul că ea era dispusă să expună viețile amândurora în fața lumii întregi”, iar asta l-a convins probabil și mai repede să încheie relația cu diva.

Acum, Mariah este din nou singură și disponibilă, deși e greu de crezut că a mai rămas vreun miliardar care să poate face față apetitului uriaș al divei pentru lucruri scumpe. Din fericire pentru ea, de pe urma relației cu James Packer a rămas totuși cu o amintire frumoasă: inelul de logodnă cu diamant în valoare de zece milioane de dolari. Câte un milion pentru fiecare lună petrecută împreună…

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter