Marina Voica a împlinit 84 de ani. Cum reușește să se întrețină financiar: artista nu primește pensie de la stat

Publicat pe

Marina Voica a împlinit 84 de ani, iar Oana Sârbu i-a făcut o vizită la casa ei din Breaza. Cântăreața s-a retras acolo în urmă cu mai mulți ani. Marina Voica face parte din generația de aur a muzicii pop-soul românești, fiind și o stea a emisiunilor de divertisment profesionist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„În Breaza nu e nici un caz de COVID, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide….Umblu mult, nu gătesc, mă ocup de casă, sunt obligată să ies’, spune Marina Voica într-un interviu acordat Irinei Păcurariu, în emisiunea „Rețeaua de idoli', care va fi difuzată duminică, de la ora 18.00, la TVR2.

„Are 83 de ani, un VW Beetle galben nou, e delicată, poartă perle și s-a născut în Ivanovo, aș̦a numitul oraș̦ al mireselor, o urbe de jumătate de milion de suflete, majoritatea femei care munceau în fabricile de confecții, pentru care marele pariu era să nu rămână nemăritate. În familia ei se mergea la facultate, așa că fratele e medic iar ea, probabil știți, este absolventa unei facultăți de economie din Moscova.

Astăzi, de ziua ei, Oana Sârbu i-a fost alături și i-a urat la mulți ani!, alături de echipa de la Vorbește lumea.

„Ciudat mă simt. Timpul trece și vine imediat ziua de naștere, trece și anul. Trebuie să fiu fericită. Vă mulțumesc foarte mult pentru mesaje  și ție Oana, pentru surpriză ', a spus Marina Voica la Vorbește lumea.

„Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, pentru cuvintele frumoase. Sunt mândră că am venit în țara asta care m-a adoptat și să vă amintiți frumos despre mine', a mai adăugat cântăreața.

Cum se simte Marina Voica

Deși nu are nici copii, nici partener de viață (nr. a fost căsătorită de două ori) și nici pensie, Marina Voica susține că nu are probleme financiare. ‘Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat, am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său) și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială‘, a declarat artista acum ceva vreme pentru Libertatea.

Marina Voica a împlinit 84 de ani. Cum reușește să se întrețină financiar: artista nu primește pensie de la statMarina Voica a împlinit 84 de ani. Cum reușește să se întrețină financiar: artista nu primește pensie de la stat

Totuși, dacă aspectele financiare nu sunt o problemă, la 80 de ani, Marina Voica are probleme de sănătate, așa cum a declarat pentru Antena Stars: ‘Nu mă simt prea bine, din păcate. Sunt fel de fel, din cauza vârstei probabil. Important este că stau bine cu capul, sunt coerentă. Am fost la medic, ştiu ce am şi mă adaptez‘.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter