Marion Cotillard a anunţat că este însărcinată, dezminţind zvonurile că ar fi avut o legătură cu Brad Pitt

Publicat pe

Marion Cotillard a reacţionat la zvonurile conform cărora ea ar fi motivul divorţului dintre Angeliana Jolie si Brad Pitt, actriţa franceză în vârstă de 40 de ani anunţând în acelaşi timp că aşteaptă cel de-al doilea copil cu Guillaume Canet.

 

marion cotillard

 

Brad Pitt si Marion Cotillard au fost parteneri in filmul „Alllied”, o drama despre Al Doilea Razboi Mondial, iar in ultimele 24 de ore numele sau a fost implicat in stirile despre divortul cuplului Brad Pitt Angelina Jolie. Cu eleganta, Marion explica faptul ca aceasta este singura sa reactie in scandalul in care a fost implicata.  In acelasi timp, ea ii aduce un omagiu lui Guillaume Canet, „barbatul vietii ei”, impreuna cu care are are deja un copil si il asteapta pe cel de-al doilea.

 

Marion Cotillard are cateva cuvinte si pentru Brad si Angelina, carora le doreste sa-si gaseasca linistea in aceste momente.

 

Iata mesajul postat de Marion Cotillard pe Instagram:

 

„Aceasta va fi prima şi singura mea reacţie la furtuna de ştiri apărute acum 24 de ore şi în care am fost implicată forţat. Nu sunt obişnuită să comentez sau să iau în serios situaţii de genul acesta, dar mă simt nevoită să vorbesc pentru că lucrurile se complică şi sunt afectaţi oamenii pe care îi iubesc.

 

În primul rând, acum mulţi ani, am întâlnit bărbatul vieţii mele, tatăl fiului meu şi al bebeluşului pe care îl aşteptăm. Este iubirea mea, este cel mai bun prieten al meu şi singurul bărbat de care am nevoie.

 

În al doilea rând, celor care au spus că sunt devastată, le transmit că sunt foarte bine. Aceste ştiri inventate nu mă afectează. Ziarelor şi celor care se grăbesc să judece le transmit că sper să-şi revină rapid. În final, îmi doresc foarte mult ca Brad şi Angelina, pentru care am un mare respect, să-şi găsească liniştea în acest moment greu. Cu toată dragostea, Marion.”

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter