Marion Cotillard – Însărcinată şi foarte chic pe covorul roşu

Publicat pe

Actriţa Marion Cotillard a fost prezentă la Paris la premiera celui mai recent film al său, „Pierre de mal', regizat de Nicola Garcia.

 

Însărcinată cu cel de-al doilea copil al ei, actriţa franceză şi-a făcut prima apariţie pe covorul roşu după ce numele ei a fost implicat în scandalul dovorţului cuplului Brangelina.

 

Marion a lămurit atunci în mod elegant lucrurile pe pagina sa de Instagram, dezvăluind că este însărcinată cu al doilea copil, al cărui tată este Guillaume Canet, „barbatul vieţii ei' şi dorindu-le lui Brad şi Angelinei să-şi găsească liniştea.

 

Pentru premiera de la Paris, Marion a ales o little black dress cu buzunare, accesorizată cu pantofi cu toc, ciorapi de plasă şi un ruj roşu foarte puternic.

 

Actriţa a avut şi un trenci foarte elegant, într-o nuanţă de albastru, iar look-ul său a fost unul simplu, dar foarte chic.

 

Foto: Hepta

 

Marion Cotillard – Însărcinată şi foarte chic pe covorul roşuMarion Cotillard – Însărcinată şi foarte chic pe covorul roşu

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter