Marius Elisei, dezvăluiri despre relația cu Oana Roman și zvonurile despărțirii: ''Nu este nimic concret”

Publicat pe

Marius Elisei și Oana Roman au divorțat în 2021, iar la câteva luni de la despărțire, cei doi și-au mai dat o șansă. Deși mulți credeau că relația lor merge foarte bună, Oana a contestat acest lucru. Recent, Marius a postat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a pus pe gânduri pe internauți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014, iar împreună au o fetiță, Izabela. Cei doi au surprins pe toată lumea după ce au divorțat în 2020, la șapte ani de la nuntă. După câteva luni, Oana și Marius și-au mai dat o șansă, dar ulterior au trecut printr-o situație mai tensionată. Cu toate astea, se pare că lucrurile dintre ei merg din ce în ce mai bine.

Marius Elisei, dezvăluiri despre relația cu Oana Roman și zvonurile despărțirii: ''Nu este nimic concret'Marius Elisei, dezvăluiri despre relația cu Oana Roman și zvonurile despărțirii: ''Nu este nimic concret'

Marius Elisei a postat pe rețelele de socializare un anunț care i-a pus pe gânduri pe internauți. Recent, partenerul Oanei Roman a oferit primele declarații despre relația cu mama fetiței sale. Deși s-a zvonit că între ei ar exista probleme, Marius a mărturisit că relația cu Oana este una bună.

Citește și: De ce se ceartă Oana Roman cu Marius Elisei:”Trecutul pe care îl are fiecare…”

Citește și: Cum depășește Oana Roman problemele din relația cu Marius Elisei:”Mă ajută…”

Citește și: Ce ritual are Delia înainte de fiecare concert:”Mă asigur că…”

Citește și: Ce planuri de viitor are Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir:”Asta, cu notorietatea, e povestea mamei. Nu e și a mea”

Marius Elisei, dezvăluiri despre relația cu Oana Roman și zvonurile despărțirii

Marius Elisei a postat un anunț pe rețelel de socializare și a mărturisit că a aflat câteva lucruri în viața. Postarea lui i-a pus pe gânduri pe internauți, care au crezut că ar fi vorba despre relația cu Oana Roman. Ulterior, Marius a oferit primele declarații despre postarea pe care a făcut-o pe rețelele de socializare. Aceasta a declarat că relația cu Oana este una bună și sunt foarte ocupați, motiv pentru care nu au timp să meargă împreună în vacanță.

‘Dacă voiam să se afle, spuneam exact . am spus în mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări. Nu, nu are nicio treabă cu Oana. Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atingă altceva. Este o simplă postare. ”Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atingă altceva. Este o simplă postare. Da, da, perfect (n.r. relația cu Oana Roman) . Bine, muncim. Peste tot, unde găsim, loc și timp. În principiu, este muncă. Momentan, nu știu concret (n.r. vacanță).”, a declarat Marius Elisei, în exclusivitate la Antena Stars.

Oana Roman, despre momentele tensionate în relația cu Marius Elisei

Oana Roman a vorbit într-un interviu despre relația cu Marius Elisei. Vedeta a mărturisit de la ce apar tensiunile între ea și iubitul ei. Cei doi au divorțat anul trecut la începutul lunii februarie, dar s-au împăcat la scurt timp.

'Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim. Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare.', a declarat Oana Roman.

Oana Roman, declarații neașteptate despre relația cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014, în ziua în care au botezat-o pe fiica lor, Izabela.Deși au divorțat, cei doi s-au împăcat câteva luni mai târziu. În prezent, Oana și Marius sunt împreună, dar nu s-au căsătorit și se pare că acest lucru nu se va întâmpla prea curând. Oana a declarat că nu face o reînnoire de jurăminte cu Marius.

'Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură', a declarat Oana Roman.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter