Mark Stam a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Cântărețul și-a făcut testul, deși nu avea niciun simptom

Publicat pe

Cântăreţul Mark Stam este infectat cu COVID-19, el a fost confirmat pozitiv la întoarcerea din Republica Moldova. Artistul va sta acasă în izolare urmând tratamentul prescris de medici.

Cântăreţul Mark Stam, în vârstă de 22 de ani, a fost plecat acasă în Republica Moldova timp de 2 luni iar la întoarcere a vrut să îşi facă testul de COVID-19 pentru siguranţa lui şi a celor din jur.

Artistul spune că nu a avut şi nu are niciun simptom, se simte foarte bine, dar pentru a-şi relua activităţile de artist s-a gândit să îşi facă testul, scrie mediafax.ro

Rezultatul l-a surprins chiar şi pe cântăreţ, nu şi-a imaginat nicio clipă că ar fi pozitiv. Mark Stam este în izolare acasă şi urmează un tratament prescris de medici.

Cine este Mark Stam

Tânărul din Moldova a lansat noua lui piesă 'Lasă-mă' în urmă cu 3 săptămâni şi deja se bucură de succes, single-ul are peste 1.300.000 de vizualizări pe Youtube.

Mark Stam a devenit cunoscut în Republica Moldova după ce a participat în 2013 la concursul-show „Moldova are Talent', iar după apariția sa pe YouTube a semnat cu casa de discuri Spoiala Brothers.

Luna martie 2017 a marcat lansarea primului single, „A murit iubirea', urmat de piesa în limba engleză „Days are coming' și „Doar Noi', lansate în luna iulie a aceluiași an. Cele trei piese se încadrează în stilul pop, însă cântărețul declară că el se regăsește și în R&B, Soul și Folk.

Mark Stam a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Cântărețul și-a făcut testul, deși nu avea niciun simptomMark Stam a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Cântărețul și-a făcut testul, deși nu avea niciun simptom

În 2018 și-a relansat cariera în România cu piesa „Doar Noi' în colaborare cu Alina Eremia. Aceasta a fost urmată de piese precum „IMPAR' (locul al doilea în clasamentul Media Forest) sau „Vina Mea', care cumulat au petrecut 20 de săptămâni în topurile radio și TV.

În 2019 a lansat piesa „Nesimțit' În prezent, Mark Stam este un proiect semnat de Spoiala Brothers și Global Records.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter