Meg Ryan, apariție surprinzătoare la un eveniment. Cât de sexy e actrița la 55 de ani!

Publicat pe

Meg Ryan este una dintre cele mai carismatice actrițe de la Hollywood, chipul ei în egală măsură copilăros și seducător fiind o garanție a succesului în comediile romantice. Tocmai când părea să fi intrat între-un con de umbră, actrița a avut o apariție de zile mari la CFDA Fashion Awards.

 

 

CFDA Awards, premiile acordate de comunitatea fashion, reunesc în fiecare an sute de vedete, personalități din fashion, dar și din showbiz, ocazie perfectă pentru vedete de a-și etala ținutele spectaculoase. De departe una dintre cele mai impresionante prezențe a fost Meg Ryan, care în ultimul timp a fost o apariție destul de rară în lumea showbizului, prezența sa la acest eveniment fiind cu atât mai apreciată.

 

Meg Ryan și Christian Siriano, creatorul fabulosului său outfit

 

Nu acesta a fost unicul motiv pentru care Meg Ryan s-a făcut remarcată, ci și felul spectaculos în care actrița arată la 55 de ani. Aceasta și-a făcut apariția la eveniment într-un superb outfit Christian Siriano, cu trenă și cu o linie a decolteului foarte îndrăzneață. În plus, inconfundabilul zâmbet cuceritor al actriței, care i-a dat întotdeauna acel aer copilăros, o făcea să pară cu 20 de ani mai tânără. Este un icon extraordinar și sunt atât de onorat să o am alături de mine, a comentat Siriano (31) la una dintre pozele cu actrița pe care le-a postat pe Instagram. E un vis să o îmbraci pe această femeie extraordinară, a mai comentat designerul.

 

Care este secretul lui Meg? Se pare că tocmai atenția pe care o acordă… altor capitole ale vieții sale. „Există conversații mai importante decât cele despre cum arată femeile și cum îmbătrânesc', declara Ryan pentru Net-A-Porter. „Îmi iubesc vârsta. Îmi iubesc viața de acum. Iubesc cunoștințele pe care le-am acumulat. Iubesc persoana care am devenit, pe cea în care am evoluat.'. Pe scurt, iată rețeta unui aspect tineresc – frumusețea exterioară vine întotdeauna din interior!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter