Megan Fox, mamă pentru a treia oară

Publicat pe

Megan Fox și Brian Austin Green au devenit anul acesta părinți pentru a treia oară, iar actrița și-a surpins fanii în mod plăcut făcându-le cunoștință cu micul Journey,  în vârstă de trei luni, prin intermediul Instagram-ului.

 

Megan a făcut anunțul cu privire la sarcină anul acesta în aprilie, vestea că faimosul cuplu așteaptă un copil fiind oarecum neașteptată, deoarece în 2015 ea și Brian își depuseseră actele de divorț. Se pare însă că Journey River a fost cel mai potrivit liant pentru căsnicia lor, deoarece azi cei doi par să fie fericiți și să se înțeleagă foarte bine.

 

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on

 

 

Megan și Brian sunt împreună de 10 ani, dar s-au căsătorit abia în anul 2010, trăiesc în Malibu și au împreună trei băieți: Noah Shannon, de 4 ani, Bodhi Ransom, de 2 ani, și micul Journey River, în vârstă de 3 luni. Brian Austin Green mai are un fiu, din altă relație, în vârstă de 14 ani.

Selfie-ul postat de Megan pe Instagram cu ea și cu fiul său, de altfel prima postare în care River apare în social media, a strâns nu mai puțin de 192.000 de like-uri, fanii exprimându-și încântarea și admirația în miile de comentarii. Adevărul e că toate complimentele sunt binemeritate, deoarece atât mama, cât și fiul sunt la fel de frumoși și seamănă ca două picături de apă.

Oana Pantazi; Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter