Megan Fox şi Brian Austin Green – Divorţ după 11 ani de relaţie, 5 de căsătorie şi 2 copii

Publicat pe

Încă un cuplu de la Hollywood se desparte după o lungă relaţie: Megan Fox şi Brian Austin Green, părinţii a doi copii, au pus, se pare, punct relaţiei lor.

 

Despărţirea s-a făcut de comun acord, cei doi fiind deja separate de mai multe luni, însă, pentru moment, purtătorii lor de cuvnt nu au făcut nicio declaraţie.

 

Motivul divorţului ar fi cariera actriţei de 29 de ani. Megan este obsedată de jobul ei', a declarat un apropiat, în timp ce Brian şi-ar fi dorit ca Megan să petreacă mai mult timp alături de el şi de cei doi copii în casa lor din Los Angeles.

 

Pentru Megan nu a fost uşor să fie şi mamă şi să aibă şi o carieră în acelaşi timp şi a cedat presiunii.

 

Cei doi s-au întâlnit în 2004, pe cand ea nu avea decât 18 ani ani, iar el 30. La scurt timp, au început o relaţie, iar doi ani mai tarziu se logodeau. După încă 3 ani se separau, pentru a se regasi din nou, iar în 2010 ajungeau în faţa altarului. În timpul căsătoriei lor s-au născut cei doi băieţi: Noah, de 3 ani, şi Bohdi, în vrstă de 2 ani.

 

Foto: Hepta

 

Megan Fox şi Brian Austin Green – Divorţ după 11 ani de relaţie, 5 de căsătorie şi 2 copiiMegan Fox şi Brian Austin Green – Divorţ după 11 ani de relaţie, 5 de căsătorie şi 2 copii

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter