Meghan Markle, din nou în serialul "Suits"? Ducesa de Sussex va primi câteva milioane de dolari pentru o apariție episodică!

Publicat pe de Oana Pantazi

Serialul „Suits” a făcut-o faimoasă pe Meghan Markle, dar, după ce a devenit iubita și, ulterior, soția Prințului Harry, fosta actriță le-a întors serviciul colegilor săi, producția de televiziune alegându-se cu mai mulți fani și ajungând să fie urmărită de oameni care până atunci nu auziseră de existența ei… Acum, Ducesei de Sussex i s-a propus din nou să joace!

Cu trei săptămâni înainte de se se căsători cu Harry, Meghan  s-a măritat în serialul "Suits"!

Cu trei săptămâni înainte de se se căsători cu Harry, Meghan s-a măritat în serialul „Suits”!

Se pare că există o posibilitate, mică ce-i drept, în momentul de față, ca Meghan Markle să se întoarcă în televiziune. Conform publicației Daily Mail, actuala Ducesă de Sussex a fost ofertată de postul NBC pentru a juca într-unul dintre episoadele serialului „Suits”, postul de televiziune fiind pregătit să-i ofere Ducesei de Sussex o sumă consistentă – bani pe care aceasta i-ar putea folosi în scopuri caritabile, alegerea aparținându-i. Dat fiind că Meghan are un program destul de încărcat în această perioadă, producătorii serialului s-ar mulțumi chiar și cu un clip de două minute, care ar putea fi filmat în Marea Britanie.

Meghan Markle (Rachel Zane) și Patrick Adams (Mike Ross) s-au căsătorit… în „Suits”

Între 2 și 6 milioane de dolari pentru două minute de filmare!

Conform surselor, filmarea ar putea dura mai puțin de o zi, iar povestea ar putea prezenta chiar viața în oglindă a lui Meghan Markle – nu este exclus ca scenariștii să o prezinte însărcinată și trăind fericită alături de Mike (soțul ei din serial), în Marea Britanie. Evident, este destul de greu de crezut că familia regală britanică va fi încântată la auzul unei asemenea vești… Iar asta cu atât mai mult cu cât, în ultimul timp, s-au vehiculat tot felul de zvonuri cu privire la temperamentul vulcanic și bossy al lui Meghan, lucru care i-a făcut pe cei mai mulți să privească altfel acum dezvăluirile făcute de familia Ducesei de Sussex.

Pe de altă parte, în cazul în care acceptărolul episodic din Suits, Meghan Markle va primi o sumă cuprinsă între 2 și 6 milioane de dolari, bani pe care îi va putea folosi în scopuri caritabile, deci este o „win-win situation”. Meghan își va mai spăla puțin imaginea șifonată, iar serialul „Suits” va avea probabil episodul cu cea mai mare audiență din istoria NBC.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter