Meghan Markle, însărcinată pentru prima oară, a urcat pe scenă, în Londra. Cât de mult i-a crescut burtica

Publicat pe

Meghan Markle a atras toate privirile la British Fashion Awards 2018 în Londra. Sarcina sa a evoluat foarte mult, ţinuta i-a pus imediat în evidenţă burtica! 

Însărcinată cu primul ei copil, Meghan Markle a surprins întregul public când a urcat pe scena de la British Fashion Awards 2018. Scopul său a fost de a prezenta câştigătorul British Designer Womenswer. Premiul s-a dus chiar către creatoarea rochiei ei de mireasă, Clare Waight Keller. Cel mai minunat moment al anului a fost cel în care Prinţul Harry şi Meghan au păşit în faţa altarului, în luna mai a acestui an.

Atunci, mireasa a purtat o rochie impresionantă, semnată Givenchy.

Cele două s-au îmbrăţişat pe scenă, în faţa publicului, adresându-şi cuvinte de laudă. Ce a atras însă toate privirile a fost burtica de gravidă a lui Meghan Markle. Se află deja la sfârşitul trimestrului al doilea de sarcină. Totul evoluează foarte bine, Ducesa a afişat un zâmbet larg şi fresh.

Ea a ales să poarte o rochie neagră, din catifea, cu crăpătură pe picior şi pe un singur umăr. Creaţia e semnată Givenchy. În picioare a optat pentru o pereche de sandale aurii Tamara Mellon şi o brăţară Pippa Small. Preţul rochiei este de 2895 de lire, al brăţării de 360 de lire, iar sandalele costă 438 de lire, scrie whowhatwear.co.uk.

Meghan Markle a încălcat protocolul

Şi la această apariţie se pare că Ducesa de Sussex a încărcat protocolul. Membrii familiei regale au reguli stricte în ceea ce priveşte apariţiile lor publice. De multe ori, Meghan Markle ne-a neglijat, aşa cum a făcut-o şi de această dată , în Londra.

A purtat lac de unghii negru, lucru nemaîntâlnit până acum. Nu a ţinut cont de protocol, iar viitoarea mămică a strălucit.

Foto: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter