Meghan Markle și Prințul Harry, ultima apariție publică înainte de plecarea oficială din Palatul Buckingham

Publicat pe

Prinţul Harry şi Meghan Markle au anunţat că renunţă la statutul pe care îl au în cadrul familiei regale, urmând să-şi stabilească un alt rol şi îşi vor împărţi timpul între Marea Britanie şi America de Nord.

Citește și: Meghan Markle e istorie! Cu cine a înlocuit-o Regina Elisabeta a II-a pe Ducesa de Sussex. Au apărut deja primele imagini

Meghan Markle și Prințul Harry, ultima apariție  publică înainte de plecarea oficială din Palatul BuckinghamMeghan Markle și Prințul Harry, ultima apariție  publică înainte de plecarea oficială din Palatul Buckingham


„După multe luni de reflecţie şi discuţii interne am ales să facem o tranziţie în acest an prin a ne stabili treptat un nou rol în cadrul acestei instituţii”, au scris ducii de Sussex pe Instagram. „Intenţionăm să renunţăm la statutul de „seniori” în cadrul familiei regale şi să lucrăm pentur a deveni independenţi financiar, continuând în acelaşi timp să o susţinem pe Majestatea Sa Regina. Încurajarea voastră, în special în ultimii ani, ne-a făcut să facem acest pas”. 

Citește și: Meghan Markle a supărat-o cumplit pe Camilla Parker. Cele două făcuseră o înțelegere, dar soția lui Harry și-a încălcat cuvântul dat

Harry şi Meghan s-au întâlnit luni, de Ziua Commenwealth, cu prinţul William şi Kate Middleton. Cei doi fraţi şi soţiile lor au fost însoţiţi de regina Elizabeth a II-a, prinţul Charles şi soţia sa Camilla. Ei au asistat împreună la ceremonia religioasă anuală de la Catedrala Westminster.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan îşi vor începe oficial noua viaţă în afara familiei regale britanice pe 31 martie. Cuplul nu va mai avea birouri în Palatul Buckingham, unde locuieşte regina, începând cu 1 aprilie şi va fi reprezentat de organizaţia sa de caritate.

Citește și: Meghan Markle, prima apariție publică în Marea Britanie de când a părăsit Casa Regală. Nici vorbă de regrete, bruneta era toată un zâmbet!

Potrivit purtătorului de cuvânt al cuplului, prinţul Harry îşi va păstra rangurile militare de care este foarte ataşat. Decizia prinţului şi a soţiei sale de a nu mai reprezenta familia regală implică şi renunţarea la a mai folosi titlul de alteţe regale, a anunţat Palatul Buckingham.

Citește și: Cum o va chema pe Meghan Markle după ce a renunțat la titlul regal. Soția Prințului Harry nu va mai fi ducesă!

Sursa foto: Hepta


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter