Meghan Markle și Prințul Harry, în autoizolare din cauza coronavirusului! Ce măsuri de urgență au luat foștii Duci de Sussex pentru a se proteja

Publicat pe

Meghan Markle și Prințul Harry, aflați în Canada, în Columbia Britanică, se află în pericol din cauza numărului în creștere a cazurilor de coronavirus raportate în zonă. Iată ce decizie au luat cei doi foști Duci de Sussex pentru a se proteja pe ei și pe micuțul Archie, fiul lor!

În Canada, pe 23 martie, numărul victimelor ce contractaseră COVID-19 se apropia de 1.500, în timp ce în Columbia Britanică, locul unde s-au mutat Meghan Markle și Prințul Harry, la finele săptămânii numărul cazurilor crescuse cu 74 doar într-o zi, ridicându-se la 424, un motiv destul de serios de îngrijorare pentru nepotul Reginei Elisabeta a II-a și soția lui.

În ceea ce-i privește pe Meghan și pe Harry sunt motive clare de îngrijorare de când și în Canada situația a fost scăpată de sub control, numărul celor ce au contractat coronavirusul fiind în creștere. Drept urmare, familia Prințului Harry a luat măsuri de urgență după ce doctorii canadieni au îndemnat oamenii să se autoizoleze. Mai mult, directorul unuia dintre cele mai mari spitale din Columbia Britanică a declarat că provincia „se află pe același drum ca Italia”, afirmație extrem de îngrijorătoare.

Meghan și Harry, înconjurați de coronavirus

De asemenea, membrii Familiei Regale Britanice au luat măsuri extreme pentru combaterea virusului, iar regina și soțul său, Prințul Philip, se află deja în autoizolare la Castelul Windsor și, conform Telegraph, suverana Marii Britanii ține legătura cu Harry, Meghan și Archie prin intermediul videoconferințelor.

Prințul Harry deja a amânat mult așteptatele Jocuri Invictus, pe care le patronează, și a decis să rămână acasă, alături de Meghan și Archie, cu atât mai mult cu cât au fost semnalate cazuri de coronavirus și în proximitatea casei lor.

Prințul Harry se teme pentru tatăl și pentru bunica lui

Meghan și Harry au ales să se autoizoleze, iar conform surselor, fosta Ducesă de Sussex și-a obligat deja angajații să poarte mănuși din latex, drept măsură de precauție. Mai mult, Meghan încearcă să-l protejeze pe Archie „de orice formă inutilă de stres și tensiune”, mai susțin sursele.

Pe de altă parte, un prieten apropiat al lui Harry a povestit pentru Daily Mail că acesta se simte puțin „neajutorat și izolat în mijlocul pustietății” și că, mai mult, este îngrijorat pentru tatăl său, Prințul Charles, dar și pentru bunica lui, Regina Elisabeta a II-a.

Foto: Hepta, Profimedia

Meghan Markle și Prințul Harry, în autoizolare din cauza coronavirusului! Ce măsuri de urgență au luat foștii Duci de Sussex pentru a se protejaMeghan Markle și Prințul Harry, în autoizolare din cauza coronavirusului! Ce măsuri de urgență au luat foștii Duci de Sussex pentru a se proteja
 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă