Meghan Markle și Prințul Harry, lună de miere de 150.000 de dolari. Unde se vor duce?

Publicat pe de Alina Dan

Dacă pentru majoritatea viitoarelor mirese luna de miere este doar motiv de escapadă amoroasă, un prim pas cu dreptul către viața în doi, nu același lucru se întâmplă și când în joc intră un viitor cuplu regal. De aceea, așa cum nunta Prințului Harry cu Meghan Markle nu este una obișnuită, nici luna de miere nu se anunță a fi altfel decât extrem se spectaculoasă.

Pentru că nunta regală este tot mai aproape, toată lumea vrea să cunoască în avans chiar și cele mai mici detalii. Așa a aflat publicația britanică The Daily Mail că Meghan Markle plănuiește în secret o lună de miere care va avea un preț exorbitant: 150.000 de dolari. Această lună de miere, spun jurnaliștii britanici, ar fi cadoul – surpriză pe care Meghan i l-a pregătit lui Harry.

Și nu mai este niciun secret că Meghan Markle are gusturi desăvârșite în materie de vacanțe, așa că luna de miere va fi, fără îndoială, epică. Întrebarea este unde vor merge cei doi soți? Trei destinații sunt luate în calcul grație faptului că sunt super luxuriante, perfecte pentru un obraz regal și se încadrează în suma de 150.000 de dolari vehiculată.

Unde petrec luna de miere Meghan Markle și Prințul Harry? Cel puțin trei opțiuni ar fi:

Tahiti — The Brando

Este prima destinație de pe o posibilă listă pentru luna de miere a cuplului Meghan Markle – Prințul Harry. Aceasta pentru că acolo au fost în luna de miere Pippa Middleton și Prințul William. Dar resortul din Polinezia Franceză s-a bucurat și e alte prezențe onorante, printre care cuplul Michelle și Barack Obama, actorul Tom Hanks, ori celebra Oprah.

Amplasat pe o insulă privată, resortul The Brando oferă tot ce îți poți dori mai mult în materie de relaxare. O vilă de peste 2000 de metri pătrați, cu trei dormitoare, piscină exterioră privată și vedere la ocean sunt doar mici detalii ale luxului care i-ar aștepta pe cei doi tineri soți.

La toate acestea se adaugă SPA de ultimă generație, posibilități de snorkeling, scuba diving, lecții private de fitness și multe alte atracții disponibile doar celor doi.

Botswana — Sandibe Okavango Safari Lodge

În august anul trecut, Harry a 'răpit-o' pe Meghan într-o escapadă aniversară în Botswana. Harry împlinea 36 de ani și își dorea un safari alături de viitoarea lui mireasă. Locul nu îi era deloc străin micului prinț, el vizitându-l anterior inclusiv cu fosta iubita Chesly Davy.

Speculațiile că acesta ar putea fi destinația unde Meghan și Harry își vor petrece luna de miere sunt alimentate și de faptul că locul este de departe preferatul celor doi. Dincolo de condițiile de lux pe care le oferă la cazare, avantajul de a fi în permanență în compania elefanților, a leilor și a leoprazilor este un avantaj de necontestat.

Utah — Montage Deer Valley

Meghan este americancă și luna de miere ar fi un prilej perfect pentru a experimenta în premieră împreună frumusețea și tentațiile țării sale. Să nu uităm și că Prințesa Diana adora Statele Unite și că l-a adus pe Harry aici de nenumărate ori când era copil.

Cum Harry este avid de petrecerea timpului liber în natură, dar ține foarte mult și la intimitate, Montage Deer Valley din Utah pare a fi locul perfect pentru luna de miere.

Oricum, indiferent care va fi destinația aleasă, nu este niciun dubiu că Meghan Markle va lansa un nou trend pentru petrecerea lunii de miere pentru cuplurile din lumea întreagă.

Foto: Hepta, paginile oficiale ale resorturilor

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter