Meghan Markle și-a propus să-și spele imaginea cu orice preț! Biografia ei și a Prințului Harry scoate la iveală detalii incredibile. "Vrea ca oamenilor să le fie milă de ea!"

Publicat pe

Biografia lui Meghan Markle și a Prințului Harry, ce urmează a fi lansată curând, este menită să spele imaginea fostei Ducese de Sussex. Cartea va spune partea ei de adevăr, iar realitatea lui Meghan e una destul de dureroasă…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce au spus adio vieții la Buckingham și au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale britanice și s-au stabilit în SUA, după un scurt periplu în Canada, Meghan Markle și Prințul Harry sunt gata să-și pună viețile pe tapet… Iar asta deoarece în scurt timp urmează să apară biografia lor, carte în care cei doi vor dezvălui motivele care i-au determinat să părăsească Marea Britanie și care are rolul de a spăla imaginea destul de proastă a fostei Ducese de Sussex.

„Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family', biografia lui Meghan Markle și a Prințului Harry, scrisă de jurnaliștii Omid Scobie și Carolyn Durand, urmează să aibă lansarea internațională pe 11 august și a ajuns numărul unu în Top 10 pe Amazon New York în doar în 24 de ore din ziua lansării pentru precomandă.

Citește și: Cine este și cum arată iubitul Madonnei, mai tânăr cu 36 de ani decât ea: „Nu-mi puteam imagina pe nimeni mai bun cu care să-mi petrec carantina”

„Această carte va face în sfârșit dreptate

Meghan Markle este extrem de nerăbdătoare și și-ar dori ca data apariției să fie devansată. „Dacă Meghan ar putea face așa cum își dorește, cartea ar fi lansată mâine, și nu peste 3 luni”, a declarat un prieten de-al actriței pentru Daily Mail. „Meghan a spus că această carte va face în sfârșit dreptate și va arăta lumii de ce ea și Harry nu au avut de ales și au trebuit să părăsească familia regală”, a mai declarat sursa.

Scopul lui Meghan a fost unul bine definit, ca o reacție la asaltul tabloidelor, care, în ultimul an, i-au șifonat puternic imaginea publicând detalii mai mult sau mai puțin adevărate din viața ei, din nefericire cu concursul tatălui său și al celor doi frați vitregi…

Citește și: Se afișează foarte rar împreună! Cum arată fratele Ginei Pistol și cât de mult seamănă cu prezentatoarea TV

Își dorește cu disperare să spulbere imaginea de divă

În pofida vieții privilegiate pe care o duce și a prietenilor ei mega-influenți, „Meghan își dorește cu disperare să spulbere imaginea de divă exigentă care era nepoliticoasă cu angajații regali, dar și cu ceilalți, din dorința de a dobândi faimă și putere. Ea speră că această carte îi va ajuta pe ea și pe Harry să-și spele imaginea. Meghan crede că cititorii vor înțelege în sfârșit incredibila angoasă și tumultul pe care a trebuit să le suporte fără să crâcnească”, a spus apropiatul fostei Ducese de Sussex.

„A spus că oamenii trebuie să-i vadă și latura vulnerabilă, lucru pe care cartea îl scoate la iveală în detaliu. Cred că Meghan vrea ca oamenilor să le fie milă de ea sau, cel puțin, să simtă compasiune pentru ea și pentru situațiile prin care a trecut, care nu au fost deloc o «poveste cu zâne»”, a conchis sursa.

Meghan Markle și-a propus să-și spele imaginea cu orice preț! Biografia ei și a Prințului Harry scoate la iveală detalii incredibile. "Vrea ca oamenilor să le fie milă de ea!"Meghan Markle și-a propus să-și spele imaginea cu orice preț! Biografia ei și a Prințului Harry scoate la iveală detalii incredibile. "Vrea ca oamenilor să le fie milă de ea!"

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter