Mel B., de la Spice Girls, susține că a făcut sex cu colega ei de trupă Geri Halliwell

Publicat pe

Fanii celebrei trupe Spice Girls au fost șocați să afle, chiar din gura uneia dintre preferatele lor, că între două dintre membrele trupei a fost mai mult decât prietenie… Pe scurt, Mel B. susține că a făcut sex cu Geri Halliwell.

Recent, fanii celebrei trupe Spice Girls au primit o veste greu de digerat – pe vremea când trupa era la apogeu, Mel B și Geri Halliwell ar fi împărțit atât camera, cât și patul, iar asta nu a avut legătură doar cu amiciția și relația de colegialitate, ci și cu… sexul!  Această veste nu a picat deloc bine acum, când mai sunt doar câteva luni până ce Spice Girls (mai puțin Victoria Beckham) vor porni din nou în turneu.

„O să mă urască pentru asta”

Într-un interviu pe care i l-a acordat lui Piers Morgan, Mel B. a aruncat bomba, afirmând că ea și Geri Halliwell, aka Ginger Spice, au făcut sex pe vremuri, când făceau parte din spice Girls. Conform Daily Mail, după ce a afirmat că a făcut sex cu colega ei de trupă, Mel B. a adăugat: „O să mă urască pentru asta, fiindcă se simte bine alături de soțul ei în casa lor de la țară. Dar ăsta e adevărul. S-a întâmplat, ne-am distrat și asta a fost tot. Am fost cele mai bune prietene. S-a întâmplat pur și simplu”.

Mel B și Geri Halliewell

Geri nu a făcut încă niciun comentariu cu privire la afirmațiile făcute de prietena ei, dar cu siguranță nu i-au căzut bine. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile când cele patru fete vor pleca în turneu cu Spice Girls…

Foto: Hepta, Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter