Mel B, victimă a violenței domestice! Ordin de restricție împotriva soțului bătăuș

Publicat pe

În anii ‘90, Melanie Brown era una dintre cele cinci fete din trupa de muzică Spice Girls, care făcea furori în lumea întreagă, stabilind recorduri de vânzări nemaiîntâlnite de la Beatles încoace. În 2017, artista a intrat iar în atenția presei, însă dintr-un motiv extrem de neplăcut – ca victimă a violenței domestice.

 

 

Melanie „Mel B' Brown (41) a fost căsătorită zece ani cu producătorul Stephen Belafonte (41), iar mariajul lor nu s-a încheiat în cele mai bune condiții. Recent, au ieșit la iveală detalii dureroase cu privire la anii de abuz fizic și emoțional pe care i-a trăit Melanie alături de soțul ei, când aceasta a cerut la tribunal ordin temporar de restricție împotriva lui Stephen.

 

Conform declarațiilor cântăreței, soțul ei a manipulat-o și amenințat-o pentru a rămâne alături de el. Autoritățile i-au ordonat acestuia să părăsească domiciliul familiei din Los Angeles și să nu se apropie de Mel și de cele trei fiice ale ei: Phoenix (18), Angel (10) și Madison (5). Conform publicației TMZ, Belafonte s-a arătat șocat de aceste acuzații. Cu toate acestea, în documentația depusă la tribunal, cântăreața a declarat că se teme pentru viața ei și, mai mult, că Belafonte a avut grijă să-i pună piedici ori de câte ori a simțit că era pe cale să aibă succes în carieră. „De câte ori urma să mi se întâmple ceva bun, mă bătea, pentru a-mi arăta cine e șeful', afirmă Mel B.

 

Mel B, în timpul emisiunii X Factor, unde era jurat

 

În plus, în 2010, soțul ei a angajat o nemțoaică, studentă, pe post de bonă pentru copii, dar a avut grijă să le învrăjbească pe cele două, comparându-și soția cu tânăra în prezența acesteia. În scurt timp, relația celor doi a devenit de natură sexuală, Stephen oferindu-i bonei sume de bani nejustificat de mari (300.000$), iar totul a culminat cu momentul în care aceasta a rămas însărcinată – el folosindu-se ulterior de banii soției sale pentru a plăti avortul făcut de Lorraine (bona) și recuperarea.

 

 

Iar dacă la asta adăugăm și partidele de sex în trei la care Stephen îi cerea soției sale să participe, în camere de hotel, cu necunoscute, apoi șantajând-o că, dacă nu se supune, va posta pe internet video-urile compromițătoare cu ea, avem tabloul complet al dramei pe care a trăit-o Mel B timp de 10 ani. În 2012, acesta i-a tras soției sale un pumn în plină figură, acuzând-o că a flirtat cu artistul Usher, pe timpul unei filmări. Pentru a-și acoperi soțul, Mel a spus, la vremea respectivă, că are o alergie la fructe de mare… Doar o lună mai târziu, după ce a cântat alături de Spice Girls la ceremonia de închidere a JO de la Londra, Stephen i-a tras un pumn, trimițând-o la pământ, după care a obligat-o să posteze o poză-alibi pe Twitter în care a mințit că a căzut din cauza pantofilor Louboutin prea înalți…

 

Mel dând vina pe pantofii prea înalți…

 

În 2014, Mel a ingerat un tub întreg de aspirină, după care a regretat imediat și i-a cerut soțului ei să cheme salvarea. Acesta a bruscat-o și a încuiat-o în cameră, strigându-i: „Mori, târfă!'. La spital a dus-o șoferul, a doua zi! Când s-a întors la filmările pentru X Factor, pe corpul ei încă erau vizibile agresiunile… Picătura care a umplut paharul a fost faptul că Mel B n-a putut fi alături de tatăl său, care era pe moarte, din cauză că soțul ei s-a opus și, după cum bănuiește vedeta, i-a ascuns și pașaportul.

 

Din fericire pentru Mel, decizia de a lua măsuri a venit la timp, însă nu puține sunt femeile care, din motive similare, acceptă să fie victime ale violenței domestice. Dacă vă știți în pericol sau cunoașteți pe cineva în această situație, nu ezitați să sunați la Numărul unic național de urgență pentru victimele violenței domestice: 0800 500 333.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Twitter

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter