Melania Trump a pozat complet nud. O cântăreață celebră a făcut publice fotografiile, în semn de răzbunare

Publicat pe

Melania Trump a pozat nud în tinerețe, însă fotografiile ei au reapărut pe internet, după ce cântăreața Cardi B le-a făcut publice. Totul a pornit după ce DeAnna Lorraine, o politiciană republicană, a spus că „lumea are nevoie de mai multe femei ca Melania'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iritată de vorbele lui Lorraine, Cardi B a atacat-o direct pe Prima Doamnă a SUA, postând o poză nud cu aceasta.

Totul a început atunci când Lorraine a criticat dur noua piesă a lui Cardi B, „WAP', o colaborare cu Megan Thee Stallion. Melodia are un puternic mesaj sexual, la fel ca și videoclipul. Republicana a susținut că imaginile erotice din videoclip au regresat întreaga populație feminină cu 100 de ani.

Apoi, după ce Melania a ținut un discurs în care susținea candidatura soțului ei la un al doilea mandat de președinte, Lorraine a spus:

„Lumea are nevoie de mai multe femei ca Melania Trump și mai puține precum Cardi B.'

Acest lucru a enervat-o pe rapperiță, care a răspuns:

„Nu este Melania cea care obișnuia să vândă WAP?', făcând referire la un cuvânt vulgar din jargonul afro-american.

Ulterior, a postat și o poză mai veche cu Melania Trump, care obișnuia să pozeze nud pentru diverse reviste din Europa.

A pozat goală, iar fotografiile sunt pe internet

De-a lungul timpului şi mai ales atunci când a fost campanie electorală, presa de pe întreg mapamondul a scos la iveală cele mai ascunse secrete ale Melaniei Trump, dar şi lucruri cunoscute, dar uitate, din trecutul ei.

Spre exemplu, atunci când avea doar 25 de ani, Melania a realizat ceea ce se presupune că a fost primul ei pictorial nud. Tânăra care voia să se facă remarcată în SUA apărea în fotografii cu formele la vedere, acoperindu-şi discret doar zona intimă şi purtând doar o pereche de sandale înalte în picioare. Imaginile fusese realizate de fotograful Ale de Basseville pentru Max, o revistă pentru bărbaţi care acum nu mai există, într-un studio din Manhattan.

Melania Trump a pozat complet nud. O cântăreață celebră a făcut publice fotografiile, în semn de răzbunareMelania Trump a pozat complet nud. O cântăreață celebră a făcut publice fotografiile, în semn de răzbunare

Un an mai târziu, în 1996, în spaţiul public a apărut un nou shooting nud cu Melania Trump, în care aceasta apărea în pat, în braţele altei femei, iar în anul 2000 actuala soţie a lui Donald Trump a realizat o altă şedinţă foto provocatoare pentru revista GQ.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter