Melania Trump a purtat o ținută de 6.000 de euro la petrecerea de Paște. N-a lăsat nimic la vedere

Publicat pe

Melania Trump a purtat o rochie-trench la petrecerea de Paște. Așa a reușit să atragă toate privirile, chiar dacă nu a lăsat nimic la vedere! Investește mereu sume colosale pentru a străluci! 

Prima Doamnă a Americii, fost fotomodel, poartă mereu ținute numai una și una. Fie că este vorba despre evenimente în America, fie că ea călătorește peste Ocean la diferite întâlniri, Melania Trump îmbracă rochii elegante, întotdeauna de brand.

Iată că acum, Melania și Donald Trump au primit copii la petrecerea de Paști. Au sărbătorit în gradină, dar Prima Doamnă a ales un outfit elegant. Ea a ales o rochie-trench albastru pal, de la Michael Kors. Această piesă vestimentară costă nu mai puțin de 5.000 de euro. Se poate observa că pe sub acest articol, are o rochie nude.

A asotat o pereche de pantofi deschiși la culoare, fără toc. De puține ori ea a ales să încalțe pantofi sport, însă, la ce siluetă are, orice ținută îi vine turnată. Probabil, Melania Trump are o dietă strictă pe care o urmează și e posibil să facă sport zilnic.

Priviți galeria foto cu apariție Melaniei Trump!

Melania Trump a purtat o ținută de 6.000 de euro la petrecerea de Paște. N-a lăsat nimic la vedereMelania Trump a purtat o ținută de 6.000 de euro la petrecerea de Paște. N-a lăsat nimic la vedere

De ce pozează Melania Trump mereu cu gura deschisă

Melania Trump, în vârstă de 48 de ani, a fost fotomodel, prin urmare cunoaște întocmai trucurile care te pun într-o lumină favorabilă în fotografii și se folosește din plin de acestea pentru a-și spori sex-appealul. Același lucru se întâmplă și cu fish gape’ (gură de pește), un mod de a poza foarte la modă printre celebrități.

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter