Melania Trump a strălucit într-o rochie neagră, lungă. Creația purtată de Prima Doamnă a Americii valorează peste 5.000 de euro

Publicat pe

Melania Trump a fost gazda unui eveniment important alături de președintele Americii. Ea a impresionat datorită ținutei pe care a purtat-o. Se poate observa ce siluetă de invidiat are Prima Doamnă. 

Melania și Donald Trump au fost gazdele Galei White House Historical Association. Și de data aceasta, Prima Doamnă a reușit să atragă privirile. În primul rând, Melania are o siluetă de invidiat. Probabil face sport zilnic deoarece este foarte tonifiată, la aproape 50 de ani.

În al doilea rând, ținuta pe care a purtat-o a fost de o eleganță aparte, chiar dacă era negră. Creația semnată de Akris valorează aproximativ 5.000 de euro. Articolul vestimentar este până în pământ, nu lasă nimic la vedere, dar nu are mâneci. Părul a preferat să îl lase pe spate, ondulat lejer. Au existat câteva gesturi de tandrețe între cei doi, s-au luat de mână și chiar s-au sărutat pe obraz.

Melania Trump a strălucit într-o rochie neagră, lungă. Creația purtată de Prima Doamnă a Americii valorează peste 5.000 de euroMelania Trump a strălucit într-o rochie neagră, lungă. Creația purtată de Prima Doamnă a Americii valorează peste 5.000 de euro

Priviți imaginile cu noua apariție a Primei Doamne a Americii.

Donald Trump, o nouă gafă. Cum a făcut-o de râs pe Melania Trump în public

Donald Trump a fost gazda unui eveniment, unde invitați au fotbaliștii echipei Clemson Tigers. Președintele Statelor Unite ale Americii nu s-a putut abține și a făcut o glumă proastă la adresa Melaniei Trump. Nu este prima dată când Donald Trump o face de râs în public pe Prima Doamnă. Totul a început când Președintele le-a spus invitaților ce le va oferi de mâncare.

„A trebuit să fac o alegere să vă ofer ceva de mâncare. Aşadar, să vă dăm nişte salate micuţe preparate rapid de Prima Doamnă alături de a Doua Doamnă sau comand 1000 de hamburgeri Big Mac?', spus Donald Trump, potrivit BBC.

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter