Melania Trump are o soră secretă. Cum arată Ines Knauss, mai mare cu doi ani ca Prima Doamnă a SUA

Publicat pe

Melania Trump este una dintre cele mai populare femei din lume. Fostul fotomodel este cea de-a treia soție a lui Donald Trump și Prima Doamnă a Statelor Unite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

La brațul lui Donald sau din pictorialele revistelor glossy o știm cu toții, însă nu sunt mulții fanii care știu că Melania are o soră secretă, mai mare cu doi ani. Familia femeii în vârstă de 50 de ani este din Slovenia, iar Melania s-a născut sub numele de familie Knauss ca și sora ei mai mare Ines.

Sora Melaniei este cu doi ani mai mare ca Prima Doamnă, iar amândouă sau fost născute și crescute în Slovenia. Frumosul model a venit însă în Statele Unite în 1996. Înainte a fost model pe podiumurile celebre din Milano și Paris.

Melania Trump are o soră secretă. Cum arată Ines Knauss, mai mare cu doi ani ca Prima Doamnă a SUAMelania Trump are o soră secretă. Cum arată Ines Knauss, mai mare cu doi ani ca Prima Doamnă a SUA

Ines este sora cu doi ani mai mare a Primei Doamne, având aproape 52 de ani. Cele două ar fi crescut împreună în Slovenia, țara natală a modelului. Părinții Melaniei au mai apărut în public, foarte rar, în timpul vizitelor la Casa Albă. Viktor și Amalis Knauss au devenit fericiții părinții ai soției lui Donald Trump în 1970.

Sora Melaniei, Ines, este o femeie extrem de discretă și seamănă foarte bine cu Prima Doamnă. Ea și sora ei se pare că sunt foarte apropiate, Ines locuind și în prezent la New York, într-unul dintre apartamentele deținute de familia Trump, în zona de lux a orașului, Park Avenue, scrie publicația citată anterior.

Ines a fost fotografă de modă, iar de-a lungul timpului a urmat-o pe Melania în întreaga lume, mergând inițial împreună la Milano, iar apoi la New York.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter