Melania Trump nu și-a felicitat soțul de ziua lui! Mesajul ciudat al Primei Doamne: "Sunt sătulă să tot aud porcăria asta"

Publicat pe

Ieri, Donald Trump a împlinit 74 de ani și pe rețelele de socializare a fost agitație mare. Singura care a uitat să-și felicite soțul în social media a fost chiar Melania Trump, care a preferat să posteze altceva!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 14 iunie, de Ziua Națională a Steagului, a fost și ziua președintelui Statelor Unite, Donald Trump, care a fost sărbătorit de o mulțime de oameni în social media. Dat fiind că Trump este mare fan Twitter, felicitările au încpeut să curgă încă de la prima oră, secretarul de stat Mike Pompeo, liderii republicani și membrii Casei Albe, dar și fiica sa Ivanka întrecându-se în urări.

Niciun cuvânt pentru Donald Trump

Singura care a păstrat tăcerea a fost însă, paradoxal, chiar Prima Doamnă, Melania Trump, care nu numai că nu a scris nimic referitor la ziua de naștere a soțului ei, ci a preferat să redistribuie o postare a Armatei SUA, cu ocazia Zilei Naționale a Steagului, fără să pomenească niciun cuvințel despre soțul ei, care tocmai împlinise 74 de ani!

În schimb, s-au găsit destui care să îl felicite și nu numai… pentru că Trump a fost ironizat puternic în social media, unde internauții l-au cam luat peste picior pe președintele lor.

„E ziua lui Trump? Ridicol. Toate ziele de naștere contează! Sunt sătulă să tot aud porcăria asta cu La mulți ani, Donald Trump”, a comentat cineva, făcând referire la hashtagul #All Lives matter, în contextul morții lui George Floyd și al protestelor de stradă care au zguduit recent America.

Citește și: Schimbări drastice la noul sezon X Factor. Delia și Loredana vor juriza împreună emisiunea de la Antena 1

O relație are scârțâie

Deși, Melania i-a fost permanent alături lui Donald Trump în momentele importante, limbajul mimicogestual dintre ei arată că relația lor de cuplu nu mai este de mult ce-a fost, fiind clar că Prima Doamnă se străduiește din greu să salveze aparențele.

Citește și: Jador și Mario Fresh, bătuți în parcarea unui club din Mamaia: „Aduceți săbiile din mașină!”. Alexia Eram, de față în momentul conflictului. Cum se simt acum cei doi artiști

Au fost nenumărate situațiile în care fotografii au surpins momente jenante între cei doi soți, dar de departe cel mai edificator a fost cel în care ea i-a respins cu hotărâre gestul atunci când a vrut să o ia de mână. Acest gest arată mai mult decât o simplă nevoie de delimitare. Este un gest de ostilitate și de apărare față de o atingere pe care o percepe fie neplăcută, fie nepotrivită conjuncturii respective. Când ești ostil față de o persoană, percepi atingerea acelei persoane ca pe ceva toxic. Îți retragi mâna ca și cum ai fi atins o plită încinsă.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună! Iubita rusoaică e istorie

Melania Trump nu și-a felicitat soțul de ziua lui! Mesajul ciudat al Primei Doamne: "Sunt sătulă să tot aud porcăria asta"Melania Trump nu și-a felicitat soțul de ziua lui! Mesajul ciudat al Primei Doamne: "Sunt sătulă să tot aud porcăria asta"

De aceea, oamenii care se ceartă își spun frecvent și insistent Nu mă atinge! În plus, nu o dată pe chipul Primei Doamne s-au putut citi dezgustul sau plictiseala în apropierea soțului ei, de care o leagă doar un… contract la Casa Albă.

Pe lânga asta, mai au manifestări lipsite de afecțiune precum strângerile de mână camaraderești, care denotă formalism și lipsă de afecțiune. Această oscilație subconștientă între sărut și pupat formal arată că nici măcar ei nu mai știu exact ce statut au: de soți sau de asociați care urmăresc un scop comun.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter