Melanie Griffith a dezvăluit că suferă de epilepsie – „Am fost extrem de stresată!”

Publicat pe

A fost căsătorită 19 ani cu Antonio Banderas și nimeni nu și-ar fi închipuit că se vor despărți vreodată, dar asta s-a întâmplat… Recent, Melanie Griffith a dezvăluit că suferă de epilepsie și că prima criză i s-a declanșat înainte de divorț, din cauză că a fost extrem de stresată.

 

Melanie Griffith (stânga) a devenit un star datorită filmului „Working Girl”.

În 2014, Antonio Banderas și Melanie Griffith, unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, s-au despărțit. Încă din 2011, actrița, ca urmare a stresului cauzat de o căsnicie care însepuse să dea semne de oboseală și apoi din cauza momentelor dificile din timpul divorțului, s-a confruntat cu mai multe crize de epilepsie, acesteia fiindu-i depistată cumplita boală în urmă cu șase ani, când viața ei alături de celebrul actor nu mai era deloc roz…

 

Melanie Griffith și Antonio Banderas în 2010, când încă mai pozau într-un cuplu fericit.

 

Actrița din Working Girl' a recunoscut că s-a confruntat cu crize puternice, ea fiind diagnosticată după ce a suferit două astfel de episoade în 2011, pe un iaht, în mijlocul Mediteranei, în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Am avut această criză majoră și m-au dus la spitalul din Cannes și apoi m-au adus înapoi la barcă. Și apoi am avut o altă criză și m-am întors la spital. Mi-au făcut un EEG și au început să privească lucrurile serios', a declarat Melanie pentru The Hollywood Reporter.

 

Atunci și acum. Boala și chirurgia plastică au făcut-o de nerecunoscut pe Melanie…

Ciudat este că actriței, acum în vârstă de 60 de ani, i-a fost descoperită boala atât cde târziu. Chiar ea povestește că, după acele episoade, a fost diagnosticată la întoarcerea în SUA și, spre surprinderea tuturor, s-a constatat că suferă de epilepsie. Când m-am întors, am fost diagnosticată cu epilepsie, dar până atunci, timp de 20 de ani, nimeni nu a acordat suficientă atenție pentru a-mi pune acest diagnostic.'

 

Crizele surveneau de fiecare dată după perioade stresante, Melanie spunând că nu a mai avut convulsii de patru ani și lăsând astfel să se înțeleagă că viața alături de Antonio Banderas, cel puțin în ultimii ani, a fost un factor de stres major pentru ea. Am fost extrem de stresată', a recunoscut ea, adăugând: „Fiecare criză pe care o aveam era într-un moment când eram extrem de stresată.'.

Melanie, anul acesta. Deși se luptă cu epilepsia, actrița pare tonică și bine dispusă.

Acum însă, Melanie este mult mai echilibrată și împăcată sufletește, iar asta se reflectă și în starea ei de sănătate, care este mult mai bună, dar își amintește cu tristețe de momentele care au dus la declanșarea teribilei boli. „Au trecut trei ani (de la ultima criză). Ca femei, ne facem o familie, ne luăm un soț, avem o viață, avem copii, avem grijă de casă, mergem și noi la lucru, nu putem dormi noaptea, pentru că suntem în picioare pentru copii. Nu cred că am dormit timp de 35 de ani. Încă nu dorm; ciclul meu de somn este complet dat peste cap.'

 

Mai în glumă, mai în serios, actrița a concluzionat: „Am divorțat, ceea ce este o adevărată vindecare pentru mine. Chiar dacă nu mariajul său a fost în totalitate factorul declanșator al bolii, e evident că divorțul i-a priit lui Melanie… Și nu e singura!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter