Membrii trupei DJ Project au fost implicaţi într-un accident rutier grav. Care este starea lor

Publicat pe

Membrii trupei DJ Project au fost implicaţi ieri într-un accident rutier pe DN 7, în judeţul Vâlcea după ce un TIR a intrat pe contrasens si s-a răsturant peste 2 maşini.

Într-una dintre maşini se afla trupa DJ Project: Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira, noua solistă a formației, care s-a alăturat celor de la DJ Project din data de 15 septembrie, după cum a anunţat trupa pe Facebook.

După accidentul petrecut pe Dealul Negru, membrii trupei DJ Project au ajuns la spital, iar acum starea lor este stabila, fiind în afara oricărui pericol:

Două victime de sex masculin şi o victimă de sex feminin, unul din baieți are o coastă ruptă, celălalt băiat are o tasare de vertrebră, iar fata are o fractură de piramidă nazală şi o tasare de vertrebră. Sunt în afara oricărui pericol, vor rămâne internaţi.', a declarat Dan Ponoran, directorul Spitalului Judeţean Vâlcea, potrivit Ştirile ProTV.

Pe pagina sa de Facebook, Mira şi-a linistit fanii: „Mira este stabilă si va mulțumește tuturor celor care ați sunat-o si i-ați transmis mesaje. O sa revin cu detalii. Semnat, „Guriță”

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter