Meme Stoica are COVID! La FCSB au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus

Publicat pe

Meme Stoica a fost confirmat recent cu coronavirus și, din păcate, nu este singurul caz întâlnit la FCSB, unde mai mulți membri suferă de COVID-19…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vești proaste pentru Gigi Becali! Meme Stoica a fost confirmat recent cu cororonavirus, după ce și alți membri ai echipei FCSB au fost testați pozitiv.

Din nefericire, la FCSB au fost depistați cu COVID-19 mai mulți membri ai staff-ului tehnic. Toni Petrea, antrenorul principal, și Thomas Neubert, preparatorul fizic, au fost confirmați cu noul coronavirus. Din nefericire, nu au scăpat nici Meme Stoica și jucătorul Andrei Miron, scrie antenasport.ro. De asemenea, şi fotbalistul Andrei Miron a fost infectat.

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra: „Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament”/ EXCLUSIV

Meme Stoica are COVID! La FCSB au fost depistate mai multe cazuri de coronavirusMeme Stoica are COVID! La FCSB au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus

Azi, FCSB are meci… fără Meme Stoica

Din păcate pentru Meme Stoica, echipa trebuie să plece în Serbia, acolo unde se vaconfrunta cu Backa Topola, în turul doi preliminar al Europa League. Se zvonește că, la acest meci, pe banca tehnică va sta Mihai Pintilii.

La FCSB, primele cazuri de COVID-19 au apărutîn luna august. Atunci, Gigi Becali, patronul clubului, anunța că cele patru teste pozitive aparţineau jucătorilor Toma Niga, Răzvan Udrea, Alexandru Pantea și Gabriel Simion, care fuseseră izolați de restul echipei.

'Da, sunt patru cazuri de coronavirus. Toate la jucători. Sunt copiii ăștia, Niga, Udrea, cel venit de la Astra, Simion, și băiatul de 16 ani, Pantea.Acuma să se ocupe DSP-ul, ce treabă am eu, să-i ia și să-i ducă la spital. Vor fi izolați de echipă. Trebuie să jucăm, n-avem ce face. 

Cine are COVID-19 să se ducă la spital, cine e sănătos să joace fotbal. Ce facem acum? Ne speriem de virus? Trebuie să jucăm. Copiii ăștia sunt cuminți, au stat în cantonament și tot au luat', spunea Gigi Becali, pentru Digi Sport, în luna august.

Citește și: Prințul Harry a împlinit 36 de ani. Prima aniversare departe de Familia Regală, marcată de cel mai dureros moment al vieții sale!

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter