Ce meniu au avut la nuntă Kira Hagi și Thomas Ferfelis. Cei doi parteneri de viață au ales preparate cu specific grecesc. Gyrosul și souvlakiul au uimit invitații de la petrecere. Fiica lui Gică Hagi a făcut petrecerea de nuntă într-un decor spectaculos pe malul lacului Cernica, iar toți cei prezenți s-au bucurat de o atmosferă de neuitat.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!
Cuprins
Kira Hagi și Thomas Ferfelis au avut parte de o nuntă de poveste într-un decor spectaculos pe malul lacului Cernica. Cei doi au surprins invitații nu doar cu eleganța evenimentului, ci și cu un meniu rafinat, inspirat din bucătăria grecească.
Ce meniu au avut la nuntă Kira Hagi și Thomas Ferfelis
Kira Hagi și soțul ei, Thomas Ferfelis, au sărbătorit cel mai important moment din viața lor într-un cadru rafinat, pe malul lacului Cernica. Cei doi au petrecut alături de familie și prieteni într-un local elegant, unde au pus un accent special pe atmosfera mediteraneană.
Meniul ales a reflectat perfect această atmosferă, combinând preparate fine cu influențe din bucătăria grecească. Petrecerea a început cu un aperitiv sofisticat, iar la mesele festive invitații s-au bucurat de preparate spectaculoase precum cod negru servit alături de spaghete din zucchini, mentă și fistic, dar și Surf & Turf acompaniat de baby morcovi caramelizați și un sos rafinat de cireșe amare.
Pe lângă aceste feluri principale, oaspeții s-au putut răsfăța la un colț dedicat brânzeturilor alese și la un bufet cu mâncăruri tradiționale grecești, unde vedetele au fost gyrosul și souvlaki-ul, servite proaspăt.
Atmosfera festivă a fost completată de un bar cu înghețată și o selecție de deserturi fine, care au încântat papilele gustative ale tuturor celor prezenți. Meniul a fost atent ales pentru a îmbina eleganța cu elementele autentice ale culturii grecești, creând astfel o experiență culinară memorabilă din toate punctele de vedere.
Cum arată meniul de la eveniment
Meniul de la nunta Kirei Hagi cu Thomas Ferfelis a arătat astfel:
Aperitiv:
-Biscuit crocant cu sfeclă roșie și semințe de susan
-Ruladă din cașcaval și amestec de brânzeturi fine aromatizate
-Cornet cu mousse din șuncă și prosciutto crocant
-Ruladă din piept de pui
-Brânză de capră pane
-Avelină din mousse de somon afumat cu icre roșii.
Fel principal 1:
-File de cod negru cu spaghete din zucchini, mentă și fistic .
Fel principal 2:
-Surf & Turf servit cu baby morcovi caramelizați și sos de cireșe amare.
Desert:
-Desert pentru sharing – platouri cu prăjituri
-Tortul aniversar – tort festiv cu arome rafinate.
La capitolul băuturi, Kira Hagi și Thomas Ferfelis, soțul ei, au pregătit pentru invitați o selecție variată și sofisticată. Oaspeții s-au putut bucura de cocktailuri precum Aperol și Campari, vinuri de calitate, prosecco, dar și băuturi fine precum whiskey de top, cognac, rom, gin și șampania Moët & Chandon.
:contrast(8):quality(75)/https://www.viva.ro/wp-content/uploads/2025/06/001-cover-330.jpg)
Kira Hagi și Thomas Ferfelis s-au căsătorit duminică
Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, s-a căsătorit duminică, pe data de 29 iunie 2025, cu Thomas Ferfelis, un tânăr de origine elenă cu care s-a logodit în vara anului 2024. Ceremonia religioasă a avut loc la biserica Sfântul Visarion din Capitală, în apropierea Pieței Romane, chiar peste drum de fosta locuință a lui Dinu Lipatti, unde au trăit și renumitul lingvist Alexandru Graur, alături de fiul său, cunoscutul comentator sportiv Dumitru Graur.
În același lăcaș de cult, cu doar câteva luni înainte, și fratele Kirei, Ianis Hagi, s-a cununat religios cu Elena Tănase.
Seara, petrecerea a continuat la Cernica Events, un spațiu elegant amplasat pe marginea lacului Cernica, unde mirii și-au bucurat numeroșii invitați cu un meniu sofisticat, care a îmbinat preparate fine cu influențe culinare grecești.
Sursa foto: Facebook/ arhivă/ libertatea.ro