Mesajul lui Connect-R pentru fiica lui și a Mishei, care tocmai a împlinit 10 ani: "La mulți ani, iubirea mea. Te iubesc tati și mami"

 Radulescu Ruxandra
.

Mesajul lui Connect-R pentru fiica lui și a Mishei, care tocmai a împlinit 10 ani. Connect-R are o relație foarte specială cu fiica lui, Maya, din mariajul cu Misha. Chiar dacă relația dintre artist și fosta parteneră nu a durat, amândoi se înțeleg de minune, mai ales când e vorba de fetița lor, Maya. Cu ocazia zilei de naștere a micuței, Connect-R i-a transmis un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect-R este nu numai un artist foarte apreciat, ci și un tătic foarte dedicat. Artistul are o fiică minunată pe nume Maya, rezultat al poveștii de iubire cu Misha. Connect-R și Misha au fost căsătoriți, dar au divorțat după cinci ani de căsnicie. Cei doi au rămas foarte apropiați și au grijă să ca fiica lor să simtă că face parte dintr-o familie iubitoare și unită, chiar dacă părinții sunt divorțați. Recent, micuța a împlinit 10 și a fost sărbătorită cu o vacanță în Thailanda. Connect-R i-a transmis fetiței lui un mesaj emoționat cu ocazia zilei de naștere.

ad00ndamagfzad04zjq1mzvjmtixmzfizmnmnwfmnze1mguym2rknmq3nq.thumb_ad00ndamagfzad04zjq1mzvjmtixmzfizmnmnwfmnze1mguym2rknmq3nq.thumb_

Mesajul lui Connect-R pentru fiica lui și a Mishei, care tocmai a împlinit 10 ani

Connect-R a plecat în Thailanda, alături de fiica lui, Maya, pentru a-i sărbători ziua de naștere. Fetița a împlinit 10 ani, iar cu această ocazie avut parte, pe lângă o vacanță exotică superbă și de un tort delicios, cu dedicație din partea tatălui ei.

Citește și: Ce spune Connect-R despre împăcarea cu Misha: „E meritul ei. Ea este o doamnă. Suntem de 5 ani divorțați, dar toate vacanțele le facem împreună'

Citește și: De ce nu vrea Misha să se împace cu Connect-R nici la 5 ani de la divorț, deși artistul și-ar dori: „A renunțat la o carieră, iar eu am trădat-o'

Citește și: Anamaria Prodan și Corina Caciuc, actuala iubită a lui Reghe, au avut o nouă înfățișare la tribunal, în proces: „Nu eu i-am ales meseria, reputația sau vestimentația din cluburile de noapte”

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a filmat fără filtre de înfrumusețare și cu buzele învinețite, după operația estetică de 11.000 de euro: 'Sunt în proces de update, ca la telefon…'

„Ziua a doua în Bangkok. E 25 și, evident, este ziua Mayei. La mulți ani, Maya. Maya face zece ani. I-am pregătit o mică surpriză împreună cu cei de la hotel, un mini cake, ca să putem să marcăm ziua ei în Thailanda. Ea e e puțin surprinsă, chiar dacă nu arată. E chiar veselă, noi i-am cântat «La mulți ani!». La mulți ani, iubirea mea. Te iubesc tati și mami. A și suflat în lumânare, și-a pus și o dorință. Ziua continuă cu un periplu în Bangkok', a mărturisit Connect-R recent într-o filmare pe care a publicat-o pe contul personal de TikTok, conform spynews.ro.

Connect-R, surprins de replica fiicei sale, Maya, când a pus-o să aleagă între el și fosta soție

Connect-R a relatat un dialog între el și fiica lui, în urma căruia a rămas fără cuvinte. Artistul a întrebat-o pe Maya pe cine iubește mai mult dintre părinți, iar după multe ezitări, micuța a făcut o comparație neașteptată.

„E o vorbă: „Vai de părinții care nu ascultă de copii!’. O întrebam pe fii-mea mereu: „La ce te gândești?’ Mai stătea cu capul pe geam. Mi-a zis la un moment dat: „De ce trebuie să mă gândesc tot timpul la ceva?’. Am zis că eu sunt prost.

La un moment dat o tot tachinam: „Pe cine iubești mai mult, pe mami sau pe mine? Eu am văzut că pe mine, cu mine îți place să stai mai mult’. Ea zicea că nu eu „ba da, ba da’ și la un moment dat zice: „Tati, dacă ai avea doi copii, ai putea să îl iubești pe unul mai mult și pe altul mai puțin?’. Mi-a rupt capul’, a povestit Connect-R.

Ce înseamnă pentru Connect-R a fi femeie adevărată

Într-un clip postat în online, Connect-R a abordat mai multe subiecte de interes pentru fanii săi, printre care și conceptul de femeie adevărată. Astfel, artistul a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă o femeie adevărată în viziunea sa.

Obișnuiam să cred că o femeie adevărată este femeia frumoasă la chip. Ulterior mi-am dat seama că, de fapt, o femeie adevărată e cea frumoasă în fel și chip.

Am trăit mult timp cu falsa impresie că o femeie adevărată dă viață unui copil. Nimic mai neadevărat. O femeie adevărată mai degrabă își dă viața pentru copil. Obișnuiam să cred că femeia adevărată trebuie să știe să facă mâncare, să facă bucate pentru bărbatul ei.

Mai târziu am aflat că o femeie adevărată te hrănește cu bunătatea ei. În mintea mea, femeia trebuia întreținută, ținută ca în palmă, dar mi-am amintit că deși tata muncea de dimineața până seara, mama avea vreo trei joburi‘, a precizat Connect-R.

FTO INstagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton