Mesaj emoționat pentru Jador, de ziua lui, de la mamă: "L-am născut la 15 ani. Nu puteam să respir fără el"

Publicat pe

Jador a împlinit azi 26 de ani, dar este la Survivor, departe de familia lui, care îl aniversează de la distanță. Azi, de ziua fiului său, mama Faimosului mărturisește că dorul de fiul ei o copleștește. Iată ce declarație emoționantă i-a făcut lui Jador!

Jador se află acum în Republica Dominicană, în focurile competiției de la Survivor, și, din păcate, aniversează 26 de ani departe de familie. Cu siguranță Faimosul îi simte cel mai mult lipsa mamei sale, cu care are o relație specială, cei doi fiind extrem de apropiați.

Mesaj emoționat pentru Jador, de ziua lui, de la mamă: "L-am născut la 15 ani. Nu puteam să respir fără el"Mesaj emoționat pentru Jador, de ziua lui, de la mamă: "L-am născut la 15 ani. Nu puteam să respir fără el"

Jador a împlinit 26 de ani la Survivor

Jador are parte azi de o aniversare specială, Faimosul aflându-se departe de casă, la Survivor, în jungla Dominicană. Chiar dacă nu va avea parte de tort cu lumânări și șampanie, cu siguranță concurentul va fi înconjurat de colegii săi Faimoși și va simți de la distanță gândurile bune ale familiei, prietenilor și ale miilor de fani.

Cu toate că are toate calitățile necesare unui adevărat supraviețuitor, Jador are și o latură sensibilă, pe care nu s-a sfiit să o arate de-a lungul ocmpetiției… Adeseori, în jocurile de comunicare pe care le-au câștigat Faimoșii la „Survivor România', mesajele primite de la mama lui l-au emoționat profund, Faimosul Jador stapânindu-și cu greu lacrimile în astfel de momente. 

Citește și: Jador de la Survivor împlinește azi 26 de ani: „Îi place să aibă tort și să sufle în lumânări'

Citește și: Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu au fost iubiți, acum 20 de ani. A fost primul bărbat din viața solistei

Citește și: Agresoarea Mirelei Vaida, externată de la Obregia: „Această femeie va da în cap cuiva care nu se va feri”

Citește și: Ce a făcut Zanni de la Survivor după ce a părăsit orfelinatul: „Era ca o pușcărie, le-am dat motive să mă dea afară’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Anghel Damian cu părinții lui, Anca și Laurențiu Damian:„Mama s-a certat cu tata pe tema răsfățului / EXCLUSIV

„Mă gândesc la el mai mult ca niciodată”

Astăzi, de ziua de naștere a fiului său, mama acestuia mărturisește că dorul de el o copleșește, însă iubirea și toată aprecierea  de care se bucură Faimosul din partea fanilor săi, manifestate prin mii de mesaje pe rețelele sociale, o fac să tresară de bucurie. 

„Mă gândesc la el mai mult ca niciodată, pentru că este departe de noi. Văd atâtea postări pe rețelele de socializare și văd cât îl iubește lumea, iar eu nu pot să-i spun nimic. Mă bucur că lumea este de partea lui și îl iubește. Asta îmi dă un impuls să merg mai departe, să îmi treacă de dorul lui”, a spus mama lui Jador, care își dorește cel mai mult că fiul ei să fie sănătos, fericit și „să nu se îndepărteze niciodată de Dumnezeu„. 

Mama lui l-a născut la 15 ani și jumătate

Între artist și mama lui sunt mai puțin de 16 ani diferență, la vremea când i-a dat viață ea fiind, practic, o copilă. Drept urmare, dacă Jador are 26 de ani, mama sa are aproape 42. Tocmai de aceea, mama Faimosului spune că relația dintre ea și primul său născut este una indisolubilă, mai presus de cuvinte. Mai mult, aceasta amintit despre un vis premonitoriu pe care l-a înțeles abia mai târziu, dar care relevă legătura puternică dintre ei doi.

„Este primul născut și a fost cea mai mare bucurie posibilă. Eram și eu un copil, aveam 15 ani și jumătate, dar viața mea s-a schimbat radical. Nu puteam să respir fără el. Este sufletul meu! L-am visat înainte să se accidenteze, îmi cerea ajutorul. Atunci n-am realizat ce înseamnă visul acela. După ce am văzut că s-a accidentat am înțeles', a povestit mama îndrăgitului artist.

Tatăl artistului a confirmat că în familie va exista o petrecere cu tort și suc (sunt penticostali și religia le interzice să consume alcool) și că ziua lui Jador va fi sărbătorită chiar dacă el se află la Survivor. Asta cu atât mai mult cu cât Jador, spune tatăl său, și-a dorit dintotdeauna tort de ziua lui, pentru că adora să sufle în lumânări.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter