Mesajul Laviniei Pârva după ce a născut. Soția lui Ștefan Bănică este foarte fericită: ”M-aş duce până in pânzele albe”

Publicat pe

Emoțiile au fost mari în familia în familia lui Ștefan Bănică. Lavinia Pârva a născut un băiețel perfect sănătos, iar acum se bucură de momente unice. Artista este mămică pentru prima oară și este foarte fericită.

Așteptarea a trecut, iar Lavinia Pârva a născut în mare secret. Cel care a făcut marele anunț a fost chiar Ștefan Bănică. Artista este bine și la fel și micuțul ei. Bebelușul a primit numele de Alexandru.

Lavinia Pârva a vrut să mulțumească doctorului care a ajutat-o să nască și a spus cuvinte foarte frumoase despre acesta.

„El este îngerul mămicilor, el este omul cu care m-aş duce până in pânzele albe atunci când Dumnezeu te înzestrează cu această minune numită naștere! Acesta este un om căruia nu am cuvinte să îi mulţumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blândețe și un fel de modestie pe care nu o întâlnești decât la astfel de oameni, oameni extrem de rari și valoroși!! Multumim, Dr. Conferențiar Doru Herghelegiu pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat, Alexandru Banică!❤️❤️❤️”, este mesajul transmis de Lavinia Pârva.

Ștefan Bănică a anunțat venirea pe lume a micuțului

Lavinia Pârva a născut ieri, 16 mai, un băiețel perfect sănătos. Cel mai mic membru al familiei se va numi Alexandru Bănică. Ștefan Bănică Jr. a vrut să mulțumească tuturor celor care s-au gândit la ei și le-au transmis toate gândurile bune.

‘Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru mesajele frumoase’, a fost mesajul lui Ștefan Bănică imediat după ce Lavinia Pârva a născut.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter