Nașul Aurelian Temișan i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui George Burcea, după ce a anunțat că divorțează de Andreea Bălan. L-a taxat chiar la el în casă!

Publicat pe

Aurelian Temișan și soția lui, Monica Davidescu i-au tăiat turta fetiței Andreei Bălan și a lui George Burcea. Clara a împlinit 1 ani, iar evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat doar prietenii apropiați.

Nașul Aurelian Temișan i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui George Burcea, după ce a anunțat că divorțează de Andreea Bălan. L-a taxat chiar la el în casă!Nașul Aurelian Temișan i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui George Burcea, după ce a anunțat că divorțează de Andreea Bălan. L-a taxat chiar la el în casă!

Interpretul a postat pe contul de socializare imagini de la eveniment, însă finul lui, George Burcea nu apare în niciuna dintre ele. Artistul a scris un mesaj, ce lasă loc de interpretări.

Aurelian Temișan a ținut să precizeze că el a fost singurul bărbat mândru în această zi. 

Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. 🤗😘 #AndreeaBalan, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella si Clara, dar și de nașele Dora si #MonicaDavidescu. Eu… singurul bărbat… mândru. O atmosferă relaxanta, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire. ❤️', a scris Aurelian Temișan pe contul de socializare.

Cu siguranță George Burcea s-a aflat la eveniment, alături de fiiceie lui, însă acesta nu a fost prezent în imaginile postate pe Facebook de nașul lui, Arelian Temișan și nici în cele publicate de Andreea Bălan. Actorul și-a părăsit familia în urmă cu aproape trei săptămâni, iar el și Andreea Bălan vor divorța în curând.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter