Nașul Aurelian Temișan i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui George Burcea, după ce a anunțat că divorțează de Andreea Bălan. L-a taxat chiar la el în casă!

Publicat pe . Actualizat Marți, 10 martie 2020, 14:48

Aurelian Temișan și soția lui, Monica Davidescu i-au tăiat turta fetiței Andreei Bălan și a lui George Burcea. Clara a împlinit 1 ani, iar evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat doar prietenii apropiați.

Nașul Aurelian Temișan i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui George Burcea, după ce a anunțat că divorțează de Andreea Bălan. L-a taxat chiar la el în casă!Nașul Aurelian Temișan i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui George Burcea, după ce a anunțat că divorțează de Andreea Bălan. L-a taxat chiar la el în casă!

Interpretul a postat pe contul de socializare imagini de la eveniment, însă finul lui, George Burcea nu apare în niciuna dintre ele. Artistul a scris un mesaj, ce lasă loc de interpretări.

Aurelian Temișan a ținut să precizeze că el a fost singurul bărbat mândru în această zi. 

Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. 🤗😘 #AndreeaBalan, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella si Clara, dar și de nașele Dora si #MonicaDavidescu. Eu… singurul bărbat… mândru. O atmosferă relaxanta, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire. ❤️', a scris Aurelian Temișan pe contul de socializare.

Cu siguranță George Burcea s-a aflat la eveniment, alături de fiiceie lui, însă acesta nu a fost prezent în imaginile postate pe Facebook de nașul lui, Arelian Temișan și nici în cele publicate de Andreea Bălan. Actorul și-a părăsit familia în urmă cu aproape trei săptămâni, iar el și Andreea Bălan vor divorța în curând.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă