A cucerit-o când ea avea doar 20 de ani. Mesajul lui Cabral, de ziua Andreei: „Mă ține în teroare”

Publicat pe

Andreea Ibacka a împlinit vârsta de 35 de ani, iar Cabral i-a transmis o urare de la mulți ani, cel puțin atipic. Prezentatorul tv i-a scris soției sale un mesaj extrem de emoționant, dar și amuzant în același timp. Cei doi sunt căsătoriți și au împreună o fetiță, pe nume Namiko.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

O familie cu umor. Andreea și Cabral Ibacka se tachiează și acum, după 15 ani de relație, acesta fiind, cel mai probabil, și unul dintre motivele pentru care au o căsnicie fericită și care-i ajută să treacă mai ușor peste obstacole. Zilele trecute, de ziua ei, Cabral i-a făcut o dedicație inedită soției sale.

„Sigur, că viața trece știm cu toții. Că socotim trecerea asta în minute, zile, ani… este evident.Dar cred cu putere că viața este doar o colecție de momente frumoase.Eu așa o văd.
Am în memorie multe clipe grele, cleioase, dificile.
Dar dacă mă pui să povestesc cum mi-a fost viața până acum, nu mă întreba de ce, aleg să povestesc de fiecare dată clipele fumoase. Clipe scurte sau prelungite, ordinare sau extraordinare, spectaculoase sau 
plate… eu așa-mi văd curgerea vieții. Ea… a cam pus monopol de ceva ani încoace pe clipele mele frumoase. Nu e perfectă… așa cum sunt eu. Nu e minunată… așa cum sunt eu. Nu e ruptă din stele… așa cum sunt eu. E mai mișto de-atât, atunci când e (și când nu e… asta e, că nimeni nu-i perfect). A făcut 35.
Frumoasă ca la 20.
Veselă ca la 25.
Muncitoare ca la 30.
Bătăioasă și aprigă ca la… 35. Că o fac fericită… e clar.
Că mă ține în teroare… iar e clar.
Că n-aș schimba nimic… sper că nu e evident. La mulți ani, puștoaico!
', i-a transmis Cabral soției sale.

Andreea Ibacka revine la TV: „A trecut proba”. Unde poate fi urmărită soția lui Cabral

A cucerit-o când ea avea doar 20 de ani. Mesajul lui Cabral, de ziua Andreei: „Mă ține în teroare'A cucerit-o când ea avea doar 20 de ani. Mesajul lui Cabral, de ziua Andreei: „Mă ține în teroare'

Actrița Andreea Ibacka, soția lui Cabral, va juca în noul serial produs de Ruxandra Ion, la Antena 1. Din distribuție va face parte și nașul lor de cununie, Răzvan Fodor.Fanii Andreei Ibacka, soția lui Cabral, vor putea să o vadă pe vedetă în noul serial produs de celebra Ruxandra Ion.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter