Mesajul postat de Larisa, soția lui Alin Oprea, când a aflat că este înșelată. Anul acesta au sărbătorit 22 de ani de căsnicie separat

Publicat pe

Nimic nu prevedea destrămarea căsniciei dintre Alin și Larisa Oprea. Cei doi au sărbătorit 22 de ani de la căsătorie în aprilie, chiar dacă evenimentul i-a prins departe unul de celălalt. Cei doi formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, dar lucrurile s-au schimbat rapid, atunci când solistul a fost surprins cu o altă femeie la mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Larisa Oprea s-a mutat în urmă cu trei ani la Londra, pentru a fi aproape de cei doi copii ai cuplului, aflați la studii în Marea Britanie. Împlinirea a 22 de ani de la căsătorie i-a prins separați, Alin fiind blocat în România, din cauza pandemiei de coronavirus, iar Larisa locuind la Londra, cu cei doi copii ai lor.

Larisa s-a mutat în Marea Britanie în urmă cu trei ani, împreună cu Melissa și Adi, care au ales Londra pentru studii muzicale. Mama lor nu a putut sta departe de ei și i-a urmat, iar Alin Oprea a rămas în România.

Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși. Chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi‘, a declarat ea, în aprilie.

Mesajul postat de Larisa, soția lui Alin Oprea, când a aflat că este înșelată. Anul acesta au sărbătorit 22 de ani de căsnicie separatMesajul postat de Larisa, soția lui Alin Oprea, când a aflat că este înșelată. Anul acesta au sărbătorit 22 de ani de căsnicie separat

Acum, femeia este șocată de gestul soțului său, care a înșelat-o. Larisa Oprea a avut și un mesaj pentru partenerul său. Ea și-a schimbat fotografia de copertă de pe Facebook și a ales una cu un mesaj extrem de frumos.

'Găsește pe cineva care este mândru că te are, speriat să te piardă, care să lupte pentru tine, să te aprecieze, să te respecte și să te iubească necondiționat', este mesajul pe care a ales Larisa să îl împărtășească pe rețeaua de socializare.

Ultima fotografie împreună a cuplului este făcută în octombrie 2019, la botezul fiului Monicăi Iagăr. Cei doi părea fericiți și nimic nu prevedea o despărțire.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter