Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones – Născuţi în aceeaşi zi

Publicat pe
Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones – Născuţi în aceeaşi ziMichael Douglas şi Catherine Zeta-Jones – Născuţi în aceeaşi zi

Este sărbătoare astăzi în familia Douglas, atât Michael cât şi Catherine aniversându-şi ziua de naştere. Cei doi actori, premiaţi fiecare cu o statuetă Oscar, sunt născuţi pe 25 septembrie, la o diferenţă de 25 de ani.

 

El împlineşte 70 de ani, iar ea 45, dar cea mai importantă sărbătoare pentru ei pare a fi cea a regăsirii după o perioadă în care cuplul a trecut prin momente dificile în care divorţul părea iminent.

 

Căsătoriţi din anul 2000, cei doi s-au confruntat în ultimii ani cu mari probleme de sănătate, Michel fiind diagnosticat cu cancer la limbă şi urmând un tratament agresiv, iar Catherine având tulburare bipolară pentru care a trebuit să se interneze într-o clinică specializată pe astfel de afecţiuni.

 

În luna august a anului trecut declarau că se despart, pentru ca sfârşitul de an să îi găsească împreună şi cu verighetele pe deget. Se pare că scurta despărţire din vară le-a prins bine şi i-a făcut să îşi dea seama că mai au sentimente unul pentru altul. Cu siguranţă, hotărârea lor a fost influenţată şi de faptul că au împreună 2 copii.

 

Foto: Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter