Michelle Obama, despre căsnicia de 28 de ani cu fostul președinte al Americii: „Au fost momente când am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră!”

Publicat pe

Michelle și Barack Obama sunt căsătoriți de aproape 28 de ani și nu rare au fost zvonurile legate de divorț. În ciuda bârfelor de tabloid și chiar dacă mariajul lor atât de lung nu a fost mereu scăldat în lapte și miere, cei doi sunt încă împreună și acum pot povesti amuzați despre episoadele mai puțin fericire ale relației lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fosta prima doamnă a SUA, Michelle Obama, a oferit, în timpul celui mai recent episod al podcast-ului său, câteva sfaturi utile în relația de cuplu, oferindu-le oamenilor o perspectivă asupra unui mariaj de durată.

Conform People, Michelle Obama a discutat cu prezentatorul TV Conan OBrien, despre cât de important este să nu renunți atunci când lucrurile nu merg bine.

„Au fost momente când am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră. Și spun asta pentru că trebuie să știi că sentimentele vor fi intense. Dar asta nu înseamnă că renunți', a spus Michelle Obama, care a avertizat că „aceste perioade pot dura mult, pot dura ani'.

Michelle Obama a mărturisit că în primii ani de relație, soțul său „a fost ca un tsunami' care venea după ea.

Deși fiecare relație pe termen lung este plină de provocări, atât Michelle Obama, 56 de ani, cât și Conan OBrien, 57 de ani, s-au arătat convinși de faptul că generațiile anterioare nu au fost deschise cu privire la realitățile unui mariaj. Totodată, Michelle a subliniat importanța acordării de timp pentru a vedea cum se comportă persoana cu care te întâlnești „într-o serie de situații'.

Michelle Obama, despre căsnicia de 28 de ani cu fostul președinte al Americii: „Au fost momente când am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră!'Michelle Obama, despre căsnicia de 28 de ani cu fostul președinte al Americii: „Au fost momente când am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră!'

Fosta primă doamnă a Statelor Unite a precizat că, în ciuda tuturor problemelor, are o căsnicie „foarte puternică'. „Dacă aș fi renunțat la relație, dacă m-aș fi îndepărtat de ea, în acele vremuri grele, atunci aș fi ratat toată frumusețea care era acolo', a mai spus aceasta, citată de libertatea.ro.

A fost părăsită la scurt timp după căsătorie

În 1991, după doi ani de relație, Barack a cerut-o pe Michelle de soție, iar un an mai târziu, emoționați și fericiți, dansau amândoi, la nuntă, pe melodia „Unforgettable. Apoi, au început greutățile… Amândoi aveau de plătit sume uriașe lunar din cauza împrumuturilor pentru studii, iar soțul ei părea să fie total desprins de lumea reală.

La scurt timp după nuntă, Barack a luat avionul spre Bali, unde a petrecut singur o a doua lună de miere, lucrând la cartea „Dreams from My Father (Visuri de la tatăl meu). „Ce se întâmplă când un individualist iubitor de singurătate se însoară cu o femeie de familie, căreia nu îi place deloc singurătatea? se întreba retoric Michelle, în cartea sa autobiografică „Becoming (Devenirea).

„Eu am rămas acasă, pe Euclid Avenue, locuind la etaj, deasupra apartamentului mamei, într-o altă iarnă grea ce se aşternea peste Chicago, ocupându-mi timpul cu întâlniri cu prietenii şi cu seri de gimnastică la sală. (…) Îmi lipsea teribil Barack, dar încercam să-mi explic situaţia raţional, spunându-mi că, deşi eram proaspăt căsătoriţi, această separare era cea mai bună soluţie pentru problema pe care o aveam de depăşit.

În plus, în acea perioadă, mama lui Barack suferea de cancer ovarian, veste greu de gestionat pentru un cuplu de tineri proaspăt căsătoriți… Și mai erau și ambițiile politice ale lui Barack, care nu își dorea să rămână un simplu avocat.„, a spus Michelle.

Au devenit părinţi prin fertilizare in vitro

Michelle Obama a povestit, acum doi ani, în emisiunea „Good Morning America, de la ABC, că s-a simţit „pierdută şi singură după ce a suferit un avort spontan în urmă cu 21 de ani şi că fiicele sale şi ale lui Barack Obama, respectiv Sasha (21 ani) şi Malia (23 de ani),  au fost concepute după ce a recurs la inseminarea artificială.

În acea perioadă, Michelle Obama recunoaşte că ar fi vrut să divorţeze mai demult, însă a fost împiedicată de consilierii de la Casa Albă şi sfătuită să aştepte până la finalul mandalului soţului ei. Motivele de nemulţumire ale fostei prime doamne erau legate de faptul că a fost nevoită să-şi administreze injecţii în cadrul procedurii de inseminare artificială pentru că Barack era tot timpul plecat de acasă. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter