Michelle şi Barack Obama se iubesc ca în prima zi. Schimb de mesaje romantice pe Twitter de Valentine’s Day

Publicat pe

Michelle şi Barack Obama formează un cuplu de aproape 30 de ani, însă cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi a relaţiei lor. Au dovedit acest lucru de Valentines Day când şi-au dezvăluit încă o dată sentimentele.

 

Barack Obama a fost cel care i-a făcut lui Michelle cea mai frumoasă declaraţie de dragoste. „Happy Valentintes Day! De aproape 28 de ani alaturi de tine, dar intotdeauna ca la inceput', a scris fostul preşedinte pe Twitter, însoţindu-si mesajul cu o fotografie cu ei la Casa Albă. Aceasta este prima postare de pe Twitter pentru Barack Obama dupa ce a parasit Casa Alba.

 

Michelle a reacţionat imediat, scriind la rândul ei: „Happy Valentines Day pentru dragostea vieţii mele şi partenerul meu favorit de pe insulă'. Aceste rânduri au fost completate de o fotografie extrem de personală, una cu picioarele lor pe plajă.

 

 

Cei doi şi-au petrecut recent o vacanţă de vis în Hawaii pe insula miliardarului Richard Branson, ocazie cu care Barack Obama a făcut senzaţie în timp ce a practicat kitesurfing.

 

Florentina Liutic

 

Citeste si:

Barack Obama, asa cum nu l-ai mai vazut. Imagini senzationale cu fostul presedinte american facand kitesurfing

Michelle Obama si-a gasit rapid o noua ocupatie

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter