Mick Jagger va deveni tată pentru a 8-a oară

Publicat pe

Solistul legendare trupe Rolling Stones, Mick Jagger, va fi din nou tata! Iubita artistului, balerina Melanie Hamrick, este insarcinata in trei luni.

 

mick jagger

 

La varsta de 72 de ani, Mick Jagger urmeaza sa devina tata pentru a opta oara. Solistul Rolling Stones are o relatie de cativa ani cu balerina Melanie Hamrick, 29 de ani, acestia fiind surprinsi prima data in vara lui 2014, la balconul unui hotel. Acum, aceasta este insarcinata in trei luni.

 

Vestea ca cei doi vor avea un copil a fost confirmata de o sursa citata de publicatia „The Sun” care a afirmat ca: „Este o veste minunata. Mick va fi tata pentru a opta oara. Melanie stie ce relatie minunata exista intre Mick si ceilalti copii ai lui, asa ca abia asteapta sa-l faca tata din nou”.

 

melanie

 

Mick Jagger mai are sapte copii: Karis Hunt (45 ani), Jade (44 ani), Elizabeth ( 32 ani), James (30 ani), Georgia (24 ani), Gabriel (18 ani) si Lucas (17 ani). Pe langa acestia, solistul mai are cinci nepoti si o stranepoata.

 

Adina Vilcea, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter