Micul Hercule este de nerecunoscut la 15 ani. La doar 5 ani, Giuliano Stroe intra în Cartea Recordurilor

Publicat pe

Giuliano Stroe, copilul controversat supranumit Micul Hercule, este de nerecunoscut la 10 ani de când a apărut pentru prima dată în presă. La doar 5 ani, puștiul a intrat în Cartea Recordurilor.

În această vară, Micul Hercule împlinește 16 ani și este transformat total. Adolescentul a stârnit mari controverse în urmă cu 10 ani, cu mușchii pe care îi avea la o vârstă destul de fragedă.

Deși a crescut și este aproape de nerecunoscut, dragostea pentru sport a rămas aceeași. În prezent, Giuliano Stroe practică box și nu a renunțat nici la exercițiile fizice.

La doar 5 ani, Micul Hercule șoca pe toată lumea cu puterea sa. Giuliano Stroe putea să ridice greutăți foarte mari și făcea tracțiuni cu un grad de dificultate foarte mare.

Tânărul este foarte activ pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Deși a intrat în Cartea Recordurilor, Micul Hercule se bucură de o viață normală alături de familia sa. Giuliano Stroe nu e singur la părinți, ci mai are trei frați.

FOTO: Facebook

Micul Hercule este de nerecunoscut la 15 ani. La doar 5 ani, Giuliano Stroe intra în Cartea RecordurilorMicul Hercule este de nerecunoscut la 15 ani. La doar 5 ani, Giuliano Stroe intra în Cartea Recordurilor
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter