Mihaela Călin este însărcinată. Prezentatoarea TV de la Antena 1 așteaptă primul copil

Publicat pe

Încă o graviduță în showbiz-ul românesc. Mihaela Călin este însărcinată cu primul copil. Prezentatoarea știrilor de la Antena 1 va naște în vara acestui an și emoțiile sunt foarte puternice, dat fiind faptul că este la prima sarcină.

Grupul mămicilor celebre se mărește, pentru că Mihaela Călin, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată. Prezentatoarea Observatorului este însărcinată în trei luni și jumătate, iar în luna iunie a acestui an urmează să aducă pe lume primul ei copil. Până acum, fina Andreei Berecleanu a ținut secret faptul că familia ei se va mări.

Mihaela Călin nu și-a anunțat încă sarcina, dar tot cei apropiați ei știu despre bucuria care i se întâmplă, potrivit cancan.ro. Pe data de 7 octombrie 2018, Mihaela Călin a îmbrăcat rochia de mireasă și este posibil ca în acea perioadă să fi fost însărcinată în primul trimestru. Motivul pentru care prezentatoarea Observatorului nu a dat vestea până acum ar fi dorința de a trece cu bine peste cele trei luni de sarcină, acestea fiind cele mai delicate pentru bebeluș și pentru viitoarea mămică.

Mihaela Călin este însărcinată. Prezentatoarea TV de la Antena 1 așteaptă primul copilMihaela Călin este însărcinată. Prezentatoarea TV de la Antena 1 așteaptă primul copil

Andreea Berecleanu este nașa Mihaelei Călin

Mihaela Călin, prezentatoarea Observatorului de la ora 13.00, a păşit în faţa altarului alături de soţul său şi de naşi. Au trăit emoţii intense, după cum a declarat şi ea:„Cred că este cea mai emoţionantă zi din viaţă mea şi cred că sunt cele mai frumoase emoţii pe care le-am trăit. Adevărul este că nu îmi dau seama ce se întâmplă, cred că e un moment pe care îl aşteptam foarte mult.', a spus Mihaela Călin la biserică.

Ceremonia a fost una restrânsă la care au participat prietenii, apropiaţii şi familia mirilor. Naşii i-au sprijinit pe cei doi îndrăgostiţi, mai ales pe soţul Mihaelei Călin.  Avocatul Daniel Sava nu şi-a luat privirea de la mireasa lui. A fost cuprins de emoţii, dar naşa, Andreea Berecleanu, l-a încurajat.

„Da, este foarte frumoasă, aşa cum mi-am închipuit-o.', a spus mirele vizibil emoţionat.

După ceremonia religioasă, toţi invitaţii au mers la restaurant. Acolo, totul era pregătit. Au servit preparate alese, într-un decor de basm. Andreea Berecleanu a purtat o rochie verde, culoarea vedetă a anului 2019. A asortat o pereche de cercei mari şi pantofi negri, ascuţiţi.

Citește și: Andreea Berecleanu, naşă la nunta Mihaelei Călin. Prezentatoarea TV s-a căsătorit cu Daniel Sava

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan, din culisele unei relații pe două fronturi – dragoste și business

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter