Mihaela Cernea și-a deschis club în București, în plin divorț de Costin Craioveanu. La ce sumă uriașă se ridică investiția

Publicat pe

Mihaela Cernea și-a deschis club în București, în plin divorț de Costin Craioveanu. Pe plan personal, Mihaela Cernea nu o duce atât de bine, întrucât divorțează de bărbatul care i-a fost alături timp de 18 ani. Însă, pe plan profesional, vedeta o duce destul de bine și chiar și-a deschis recent un club în Centrul Vechi al Capitalei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihaela Cernea și-a deschis club în București, în plin divorț de Costin Craioveanu. Mihaela Cernea a decis să divorțeze de Costin Craioveanu după 18 ani de căsnicie. A înaintat deja actele necesare în acest sens Judecătoria Sectorului 5. Tot acolo, în luna ianuarie, artista a introdus și un ordin de restricție împotriva soțului său și l-a acuzat pe bărbat că ar fi bătut-o în repetate rânduri. Totuși, pe plan profesional, lucrurile arată destul de bine pentru aceasta.

Mihaela Cernea și-a deschis club în București, în plin divorț de Costin Craioveanu. La ce sumă uriașă se ridică investițiaMihaela Cernea și-a deschis club în București, în plin divorț de Costin Craioveanu. La ce sumă uriașă se ridică investiția

Recent, și-a deschis un club în Centrul Vechi al Capitalei, însă se ocupă și de concertele pe care le are, predă cursuri de canto și este extrem de activă!

Citește și: Costin Craioveanu a negat că ar fi bătut-o pe Mihaela Cernea, soția lui:'Cum să bat o femeie când…'

Citește și: Avocatul lui Costin Craioveanu susține că pictorul nu a bătut-o pe soția lui, Mihaela Cernea:„Trăiește o adevărată teroare’

Citește și: Britney Spears a pierdut sarcina:„Un moment devastator pentru orice părinte’

Citește și: Ce intervenție și-a făcut Mara Bănică la nivelul feței.Cum arată acum

Mihaela Cernea și-a deschis club în București, în plin divorț de Costin Craioveanu

După scandalul pe care l-a avut cu fostul ei soț, Costin Craioveanu, Mihaela Cerna a încercat să se axeze mai multe pe viața profesională. Astfel, pe lângă concertele pe care le are și cursurile de canto pe care le predă, a decis să-și deschidă și un club în București.

Potrivit unei persoane din apropierea acesteia, investiția privind mobilierul și cele necesare se ridică la aproximativ 50.000 de euro, fără a lua în calcul chiria pentru un astfel de spațiu, scrie Impact.ro.

În locația respectivă, Mihaela Cerna va cânta alături de fiul său de 17 ani, Leon, care este un talentat toboșar.

Mihaela Cerna și Costin Craioveanu, divorț cu scandal

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au decis să divorțeze după 18 ani de căsnicie. La momentul respectiv, vedeta l-a acuzat pe fostul ei partener de viață că a fost agresiv cu ea și a cerut un ordin de protecție împotriva lui.

Costin Craioveanu a făcut și el primele declarații pe contul său de Instagram și a negat faptul că și-ar fi bătut soția, pe Mihaela Cernea, în ciuda faptului că artista ar fi obținut deja ordin de restricție împotriva sa. Ulterior, Costin Craioveanu a șters postarea.

„Deviza mea în viață este ‘Arta și familia, niciodată fake news (n.r știri false). Doamne ferește, cum să bat o femeie, când e soția mea, fac dragoste de 21 de ani cu ea?

Mă bat la MMA, la box, la sniper….toate-s pe dos. O să vedeți curând.‘, a scris soțul fostei soliste a trupei Class pe Instagram.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter