Mihaela Rădulescu – Albumul de fotografii al acestei veri

Publicat pe

Mihaela Rădulescu nu a fost foarte prezentă în aceasta vară pe reţelele de socializare. După finala „Românii au talent', vedeta s-a concentrat asupra vieţii sale personale.

 

A ţinut totuşi să-i spună „La mulţi ani!' pe Facebook lui Ayan, fiul ei care a împlinit 12 ani şi a făcut ceva valuri cu două fotografii în care a pozat provocator.

 

Iata că acum vedeta revine cu un album foto în care face rezumatul acestei veri în care a muncit, a fost în vacanţă, s-a ocupat de Ayan, a petrecut timp cu Felix şi s-a mutat în casă nouă, aşa cum anunţase.

 

„If you see me less, I’m doing more – imi place vorba asta si se potriveste in peisajul vietii mele de asta vara … Munca, vacanta, copil, barbat, mutat in casa noua…Am razbit cu toate, asa acum faceti si voi, cand asta e oferta de viata:)…. Va multumesc pentru dor, pentru vorbele frumoase de ziua mea si a copilului meu si ….mi-e dor de voi, adica de oamenii buni care ma fac mereu sa zambesc si sa le doresc tot binele de care au nevoie !
Postez un mic album de vara, in speranta ca va pune si voua un zambet larg pe chip !
Cu drag,
Mihaela'

 

Mihaela Rădulescu – Albumul de fotografii al acestei veriMihaela Rădulescu – Albumul de fotografii al acestei veri

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter