Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin au păreri diferite şi pe net

Publicat pe

Două dive consacrate din showbiz-ul românesc au postat citate diametral opuse pe conturile lor de Instagram.

 

 Prima postare a fost a Andreei Marin, care a ales un citat romantic despre modul în care inimile devin mai nobile după ce au fost frânte. Ce lucruri curioase mai sunt și inimile noastre! Singurele lucruri cărora le sporește și mai tare valoarea după ce au fost frânte.' Nu ştim dacă este o aluzie la despărţirea recentă de fostul ei soţ, însă citatul este plin de speranţă în viitor, subliniind totodată grația cu care fosta prezentatoare tv trece peste perioada dificilă din viaţa sa.

 

La scurt timp, Mihaela Rădulescu a postat și ea un citat, însă unul diametral opus celui ales de Andreea Marin. E o prostie că femeile se cred egale bărbaților. Au fost și vor fi cu mult peste. Orice i-ai da unei femei de făcut, ei o să îi iasă mai bine. Din spermă îți aduce pe lume copii. Dintr-o simplă locuință, ea îți face cămin. Din cumpărăturile de la supermarket, îți va da o masă caldă. Aşa că, dacă îi vinzi gogoși, să nu te miri dacă vei primi rahat. '

 

Andreea Cirstescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter