Ce salariu avea Mihaela Rădulescu, pe vremea când prezenta emisiunea „Duminica în familie”. Suma era exorbitantă

Publicat pe

Mihaela Rădulescu este o femeie împlinită și o vedetă extrem de cunoscută. Datorită dezinvolturii și a carismei sale, ea și-a construit o carieră fulminantă în televiziune, motiv pentru care a ajuns să fie plătită cu sume considerate astronomice de către oamenii obișnuiți. Totuși, venitul prezentatoarei TV era direct proporțional cu succesul emisiunii 'Duminca în familie', pe care o prezenta și care aducea audiențe uriașe postului tv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu ani buni, Mihaela Rădulescu reușea să strângă sute de mii de români în fața televizoarelor, în fiecare dumnică. Vedeta era gazda emisiunii 'Duminca în familie', alături de care a înregistrat un succes răsunător. În fiecare ediție prezentatoarea avea invitați de marcă, împreună cu care povestea despre diferitele evenimente din viețile lor.

La 51 de ani, Mihaela Rădulescu s-a pozat în costum de baie și arată senzațional! Diva a făcut furori la piscină: „Ce corp!”

Salariul pe care îl primea vedeta pentru fiecare ediție era unul colosal. Mihaela Rădulescu încasa lunar între 40.000 și 50.000 de euro, adică peste 10.000 de euro pentru o singură emisiune.

„Răduleasca primea în jur de 10.000 de euro pe ediție la Duminică în familie, în medie cam 40.000 de euro pe luna sau 50.000 de euro, în cazul în care erau cinci emisiuni în direct! Mai mult, ea mai participa și la alte acțiuni ale postului, care îi creșteau onorariul la circa 55.000-60.000 de euro per total, în special în perioada de iarnă! Mihaela era considerată vedetă incontestabilă a postului și era plătită corespunzător!', a povestit cu mulți ani în urmă o persoană din echipa vedetei pentru WOWbiz.ro.

Câți bani primește pentru Ferma și Românii au talent

Ce salariu avea Mihaela Rădulescu, pe vremea când prezenta emisiunea „Duminica în familie'. Suma era exorbitantăCe salariu avea Mihaela Rădulescu, pe vremea când prezenta emisiunea „Duminica în familie'. Suma era exorbitantă

În prezent, Mihaela Rădulescu (50 de ani) prezintă show-ul 'Ferma vedetelor' de la Pro TV. Postul tv face eforturi uriașe pentru a o răsplăti pe vedetă. Potrivit unor informații dezvăluite de dcbusiness.ro, prezentatoarea ar fi încasat, pentru ediția de anul trecut, 100.000 de euro, plus bonusuri.

În același timp, pentru rolul de jurat al emisiunii 'Românii au talent', Mihaela Rădulescu ar fi primit o sumă similiară cu cea încasată la fermă. Sumele câștigate de divă sunt imfime în comparație cu cele 200 de milioane de euro câștigate de Pro TV din contractele de publicitate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter