Mihaela Rădulescu, despre începuturile în televiziune. Cum a ajuns prima divă a României: "A fost o întâmplare!"

Publicat pe

Are o carte de vizită impresionantă, însă puțini știu că în spatele imaginii glam și al farmecului personal incontestabil stă foarte multă muncă. La 49 de ani, pe care îi afișează cu mândrie, Mihaela Rădulescu nu mai are lucruri de demonstrat decât… ei înseși. Și o face acceptând provocările cu zâmbetul pe buze.

Mihaela Rădulescu, despre începuturile în televiziune. Cum a ajuns prima divă a României: "A fost o întâmplare!"Mihaela Rădulescu, despre începuturile în televiziune. Cum a ajuns prima divă a României: "A fost o întâmplare!"

Acum mai bine de 20 de ani, ai făcut taximetrie, ai fost instructor de fitness, secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului, șefă de cabinet la Senat… E mai simplu să enumăr ce nu ai făcut! Cum de te-ai îndreptat spre televiziune?

A fost o întâmplare, nu o dorință sau vreun plan. Doar apoi a devenit pasiune și construcție… gen cărămidă cu cărămidă.

Coperta VIVA! aprilie 2019

Coperta VIVA! aprilie 2019

Ai prezentat și produs emisiuni, ai regizat și realizat filme documentare și videoclipuri, ai jucat în filme și într-o piesă de teatru, ai scris trei cărți… Consideri că mai ai ceva de demonstrat?

Mie, da. Altora m-aș bucura să le dau doar motivații, când e cazul, pentru că sunt destule capitole pe care le-am scris cu patimă și reușită în viața asta.

Cum era să faci televiziune la începutul anilor 2000 și cum e acum? Ce te deranjează cel mai mult din peisajul audiovizual autohton?

Nimic nu mă deranjează – înțeleg și ador evoluția, adaptarea, schimbările. Inter-netul mă mai disturbă câteodată. (râde)

Citește continuarea interviului în numărul de aprilie al revistei VIVA!. 

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter