Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, din nou împreună. "Să nu mă faceţi de râs!"

Publicat pe

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil nu s-au mai văzut de o bună perioadă de timp. Cei doi au trăit o intensă poveste de iubire, dar au rămas prieteni. Iată că acum vor fi din nou împreună!

Celebra Mihaela Rădulescu vine în România, iar prima apariţie televizată a sa va fi în emisiunea pe care o prezintă fostul ei iubit, Dani Oţil. Cei doi se vor revedea. Prezentatorul TV şi Mihaela intră în direct cu ocazia celor 25 de ani de Antena 1.

Dani Oţil, conform declaraţiilor, nu îşi doreşte să se facă de râs, deja şi-a avertizat colegii.

„Mâine este o zi de sărbătoare pentru multă lume. Mihaela a stat atâția ani în televiziune și s-a săturat să vină ăștia să o perie, să îi zică ce deșteaptă e…
Eu vreau să mergem pe altă parte. Să vă audă și Mihaela și eu…să nu mă faceți de râs, să par iar prostul clasei. Vreau să veniți și să mă întrebați lucruri de genul: De ce se învârte Pământul?”, a zis Dani Oțil la Antena 1.

Mihaela Rădulescu s-a iubit cu Dani Oţil

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, unul dintre amfitrionii de la matinalul Antenei 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”, au avut o relaţie de şase ani.

S-au cuplat în toamna lui 2008, după divorţul ei de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Pe atunci, multă lume nu le-a dat viaţă lungă împreună, din pricina diferenţei de vârstă: ea este cu 11 ani mai mare decât el. Un alt lucru care a alimentat „predicţiile' referitoare la iminenţa despărţirii a fost faptul că, ulterior, Mihaela s-a mutat la Monaco, venind doar ocazional în ţară. Nimeni nu şi-a putut imagina că nici distanţa, nici diferenţa de vârstă nu vor duce la ruptură, ci… dorinţa lui Dani de-a o lua de nevastă pe Mihaela.

Au decis apoi să o ia pe drumuri separate. El a făcut ulterior declaraţii: „Folosesc și Tinder. În vacanțe, nu aici. (…) Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. (…) Doi ani după relația cu Mihaela.. Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”.

Foto: Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter