Mihaela Rădulescu şi Felix Baugmartner sărbătoresc 2 ani de iubire

Publicat pe

Au trecut 2 ani de când Mihaela Rădulescu şi Felix Baugmartner formează un cuplu, iar relaţia lor este mai solidă pe zi ce trece.

 

Cei doi se înţeleg perfect, petrec mult timp împreună, Felix l-a câştigat de partea sa pe Ayan, fiul Mihaelei, iar această mărturiseşte acum că austriacul este „bărbatul vieţii sale'.

 

„Happy 2 years together! Mi-e inima vesela si viata frumoasa… Sunt iubita de barbatul vietii mele si il iubesc pana la stele. Stiu, toate iubirile strasnice sunt la fel, doar nefericirile sunt pline de contraste… Nu-i musai sa va bucurati pentru noi, dar va doresc din toata inima sa simtiti la fel, pana departe!
Iubirea e viata… Iar omul asta mi-a dat asa un reset grozav… la viata si… la tot!… Da’ si io lui!' este mesajul postat de Mihaela pe pagina sa Facebook.

 

Mihaela şi Felix s-au întâlnit în urmă cu 2 ani, când vedeta a realizat un interviu cu sportivul austrac şi la scurt timp a început o relaţie cu acesta.

 

Reticentă, Mihaela nu i l-a prezentat pe Felix lui Ayan din primele luni, aşteptând să vadă cum evoluează relaţia, iar în momentul în care a simţit că între ea şi Felix sunt sentimente puternice i-a făcut cunoştinţă lui Ayan cu el.

 

Toţi 3 au început să petreacă vacanţele împreună, iar Felix a fost cel mai mare ajutor în această vară când Mihaela şi-a schimbat locuinţa, mutându-se din apartamentul din Monaco în care a locuit timp de 9 ani într-o casă „aşa cum visase mereu'.

 

Mihaela Rădulescu şi Felix Baugmartner sărbătoresc 2 ani de iubireMihaela Rădulescu şi Felix Baugmartner sărbătoresc 2 ani de iubire

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter