Mihaela Rădulescu – Vacanţă de vis în Italia împreună cu Felix

Publicat pe

După ce a încheiat proiectele profesionale în România, Mihaela Rădulescu şi-a oferit o vacanţa binemeritată alături de Felix Baugmartner, iubitul ei, cei doi alegând Italia pentru a se relaxa.

 

Mihaela şi Felix se bucură de aceste zile în doi şi au parte de una dintre cele mai frumoase vacanţe. Au ales ca destinaţie nordul Italiei, unde au ajuns cu elicopterul lui Felix, cei doi cazându-se în Villa Feltrinelli, un boutique hotel construit pe malurile lacului Garda în 1892 de către arhitecul milanez Alberico Barbiano di Belgioioso. Hotel de lux, acesta este locul unde s-au cazat de-a lungul timpului Chuchill şi Mussolini, iar interiorul lui este cu totul special.

 

Camerele mari, scările din marmură, picturile semnate de artişti renumiţi, oglinzile şi candelabrele veneţiene fac din Villa Feltrinelli o destinatie perfectă de vacanţă.

 

Ingredientele folosite în bucătărie sunt cultivate chiar pe domeniul din jurul hotelului şi pot fi savurate în restaurantul La Pergola aflat chiar în faţa lacului Garda.

 

Mihaela şi Felix profită de timpul liber plimbându-se cu barca sau luând masa în restaurantul select. „Time to refuel :)' (E timpul pentru a alimenta) este unul dintre mesajele care însoţesc fotografiile superbe postate de Mihaela pe Instagram.

 

 

Mihaela Rădulescu – Vacanţă de vis în Italia împreună cu FelixMihaela Rădulescu – Vacanţă de vis în Italia împreună cu Felix
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter