Mihai Albu a învins-o pe Iulia în instanță: „Sunt un tătic fericit!”

Publicat pe

Mihai Albu a câștigat procesul cu Iulia Albu în ceea ce privește programul de vizită al fetiței lor. Acesta este mulțumit de decizia instanței, care i-a dat câștig de cauză.

Divorțați de trei ani, Mihai Albu și fosta sa soție pare să nu-și fi încheiat încă socotelile. În luna octombrie, designerul de pantofi a ales să clarifice în tribunal programul de vizită al fiicei sale, Mikaela, care a rămas în grija mamei după divorț.

Chemată în judecată, Iulia Albu, de meserie avocat, și-a pregătit strategia în luna ianuarie a acestui an. Potrivit Libertatea, aceasta spunea că este nemulțumită din cauză că fostul soț încerca să modifice anumite condiții impuse în urmă cu patru ani prin actul de divorț.

Cu toate astea, câștig de cauză a avut Mihai Albu, care este muțumit de decizia instanței privind programul de vizită al fiicei sale.

Sunt un tătic fericit', a scris designerul pe pagina sa de Facebook, unde a postat și mesajul publicat de cabinetul de avocatură care l-a reprezentat în instanță.

Instanța de judecată a dat câștig de cauză tatălui, permițându-i menținerea legăturilor firești cu fetița sa în baza programului dorit. Astfel că, în situația în care Convenția notarială încheiată de soți cu prilejul divorțului nu prevede un program concret de menținere a legăturilor firești între minor și părintele la care acesta nu locuiește în mod permanent, iar între părinți nu există înțelegere pe acest aspect, este deschisă calea justiției pentru a se obține un program clar, concret și precis, de natură a satisface interesul superior al copilului', a fost mesajul cabinetului de avocatură.

Este drept într-adevăr să existe un program concret… nu este neapărat vina mamei că nu a existat acest program, însă este adevărat că se putea să nu se ajungă la proces…', a mai spus Mihai Albu, potrivit Libertatea.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Iulia Albu are o fetiţă frumoasă foc. Uite cum arată Mikaela!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter