Mihai Constantinescu se află în stare critică! Artistul a fost dus de urgență la spital după ce a făcut stop-cardio respirator

Publicat pe

Îndrăgitul artist Mihai Constantinescu a fost dus de urgență la spital după ce a făcut un stop cardio-respirator. În acest moment, medicii luptă să-i salveze viața artistului de 73 de ani, care în ultimii zece ani a suferit două intervenții pe cord.

Mihai Constantinescu a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca după ce în dimineața zilei de 13 mai a intrat în stop cardio-respirator. Se pare că artistul a fost găsit în stare de inconștiență de către soția sa, care a sunat la 112. După ce a fost resuscitat vreme de aproximativ 20 de minute, Mihai Constantinescu a fost dus la spital și se pare că se află în stare extrem de gravă.

Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu

Mihai Costantinescu se luptă de zece ani cu probleme la inimă

Artistul de 73 de ani se luptă de foarte mult timp cu probleme la inimă. De altfel, în luna martie a ajuns la spital acuzând probleme de respirația și având tensiune oscilantă. Cântărețul a suferit două intervenții chirurgicale la inimă în ultimii zece ani, diagnosticul său fiind de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii. În 2017 artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice.

Adrian Daminescu a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care îi îndeamnă pe fani și prieteni să se roage pentru artist și să trimită toate gândurile bune către acesta.

Conform lui Cristi Brancu, se pare că în acest moment Mihai Constantinescu ar fi deja în comă. S-a simțit bine, era foarte bine ieri. În acest moment toate strădaniile care au fost depuse de doctori de dimineață și până acum nu au adus o semnificativă îmbunătățire a situației. Prin urmare, aceste clipe sunt absolut hotărâtoare pentru un artist pe care l-am iubit și dorim să îl iubim în continuare. Sunt convins că așa cum rugile noastre și sufletele noastre au fost cele care au contribuit la readucerea la viață ca printr-o minune a lui Gabi Cotabiță așa va fi și pentru Mihai Constantinescu. El a suferit o operație în 2017, și-a revenit, a cântat, a avut o viață echilibrată. Vă invităm să fiți alături și în această seară să trimiteți gânduri bune. Sufletul dumneavoastră să fie alături de Mihai Constantinescu', a spus Cristi Brancu în cardul emisiunii lui de la Antena Stars.

Foto: Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter